Νίκος Ρωμανός

Νίκος Ρωμανός
Ο Νίκος Ρωμανός είναι Έλληνας πολιτικός, μέλος της Νέας Δημοκρατία και Διευθυντής Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Ο Νίκος Ρωμανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι κάτοχος Bachelor of Arts στην Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο του Essex και MBA από το Cardiff. Η αγάπη του για την επιστήμη της Ψυχολογίας τον έκανε να επιστρέψει στην Ουαλία για να συνεχίσει τις σπουδές του εκεί. Σήμερα διατηρεί συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυμικής Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας ως ψυχολόγος.

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ξεκίνησαν σε καίριες θέσεις στο τμήμα του marketing παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 και οι Ασιατικοί Αγώνες Κατάρ 2006. Το ανήσυχο πνεύμα του και η επιστροφή του στην Ελλάδα άνοιξαν έναν νέο κύκλο επιχειρηματικότητας στο χώρο της εστίασης που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

  • Ανάμεσα στις πολυπληθείς του δραστηριότητες, καθώς και το δημιουργικό του πνεύμα, είναι και η ουσιαστική του ενασχόληση με τα social media σε πολιτικό επίπεδο και η αρθρογραφία σε ηλεκτρονικά μέσα (Liberal, Protagon, Πρώτο Θέμα, Ελεύθερος Τύπος κ.α.).
  • Σημείο-σταθμό στην επαγγελματική του πορεία αποτέλεσε το τηλεφώνημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και η πρώτη επαφή μαζί του που σήμανε την ένταξή του στην ομάδα του Προέδρου.
  • Από τον Μάιο του 2016 αποτελεί ενεργό μέλος της παράταξης ενώ λίγους μήνες αργότερα, ορίστηκε Αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, με βασικό αντικείμενο τα social media.

Νίκος Ρωμανός σχετικές ειδήσεις: