Skunk

Skunk
Το Skunk είναι μια εξαιρετικής ποιότητας ποικιλία ινδικής κάνναβης.

Στην Αγγλία και σε πολλές χώρες (μεταξύ τους και η Ελλάδα) έχει γίνει πλέον ένας γενικός όρος αναφοράς στο χόρτο. Ο καλλιεργητής μέσω μιας συγκεκριμένης διαδικασίας έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει τον κύκλο ζωής ενός δενδρυλλίου σε βαθμό που να ανθοφορεί μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες και παράλληλα να καταλαμβάνει μικρότερο χώρο αφού μειώνεται ο όγκος του.

Έτσι, η καλλιέργεια εσωτερικού χώρου, η λεγόμενη υδροπονική, επιτυγχάνει μεγάλη και γρήγορη παραγωγή «δυνατού χόρτου», αφού δεν απαιτούνται τεράστια δενδρύλλια κάνναβης που κάνουν πολλούς μήνες να ανθίσουν και παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα στα καρτέλ να δημιουργήσουν σε εσωτερικούς χώρους συνθήκες που προσομοιάζουν ή σε πολλές περιπτώσεις είναι καλύτερες από το εξωτερικό περιβάλλον.

Στην υδροπονική καλλιέργεια τα βασικά θρεπτικά στοιχεία για την ανάπτυξη των φυτών παρέχονται με λιπάσματα, τα οποία φυσικά προστίθενται και στις εξωτερικές καλλιέργειες, ενώ οι απαραίτητες λοιπές συνθήκες ανάπτυξης των δενδρυλλίων εξασφαλίζονται με τεχνικά μέσα. Ο φωτισμός του υδροπονικού φυτωρίου παρέχεται από διαφόρων ειδών λυχνίες (νατρίου, φθορισμού, αλογόνου) που εξομοιώνουν τον τεχνητό φωτισμό με το χρωματικό φάσμα του ηλιακού φωτός κατά τις διάφορες εποχές του έτους. Χρησιμοποιούνται επίσης ανεμιστήρες, συσκευές εξαερισμού, ιονιστές, αφυγραντήρες χώρου, όργανα μέτρησης θερμοκρασίας και υγρασίας.

Έχει βραβευτεί σε πολλά φεστιβάλ κάνναβης, έχει χρησιμοποιηθεί σε δεκάδες διασταυρώσεις χάριν στα ιδιαίτερα γενετικά χαρακτηριστικά του, που προέρχονται από 25% Αφγανή ίντικα – 25% Μεξικάνα και 50% Κολομπιάνα σατίβα. Το Skunk#1 χρησιμοποιείτε σαν όνομα για να διατηρηθεί η αληθινή γενιά skunk, και όλα τα έμπιστα και υψηλής ποιότητας seedbanks, λένε ποια strains τους προέρχονται απ το πραγματικό Skunk.

Πιο κάτω αναφέρουμε μερικές ποικιλίες από διάφορα seedbanks που είναι της οικογένειας αυτής της ποικιλίας.

  • Dutch Passion Skunk#1 (πλέον χαρακτηρίζεται IBL)
  • Dutch Passion Skunk#11 (ένα απ τα πιο δυνατά παιδιά του Skunk#1)
  • Nirvana Skunk#1
  • Nirvana Durban Poison
  • Nirvana Jock Horror
  • Sensi Seeds Skunk#1
  • Sensi Seeds True Skunk#1 (ενα F4 Skunk#1 της sensi, χαρακτηρίζεται ως IBL).

Skunk σχετικές ειδήσεις: