Τάιλερ Ντόρσεϊ

Τάιλερ Ντόρσεϊ
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι Έλληνας ομογενής αθλητής Μπάσκετ που αγωνίζεται στο Ισραήλ με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Τάιλερ Κουίνσυ Ντόρσεϊ  είναι Ελληνοαμερικανός καλαθοσφαιριστής. Πριν παίξει στο NBA ήταν παίκτης του κολεγιακού πρωταθλήματος Pac-12 των ΗΠΑ στην ομάδα των Όρεγκον Ντακς. Αποτέλεσε το 2015 μέλος της εθνικής ομάδας νέων ανδρών της Ελλάδος.

Ο Ντόρσεϊ επιλέχθηκε από την ομάδα Ατλάντα Χοκς, στον δεύτερο γύρο του NBA Ντραφτ του 2017, στην 41η θέση. Στη συνέχεια υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Χοκς. Στις 12 Νοεμβρίου 2017 ο Ντόρσεϊ δόθηκε από την Ατλάντα στους Έρι Μπέι Χοκς, στο πρωτάθλημα NBA G-League.

Υπέγραψε στους Μέμφις Χασλ στις 8 Φεβρουαρίου και έκανε το ντεμπούτο του εκείνο το απόγευμα. Ο ομογενής γκαρντ είχε 6,2 πόντους, 2,4 πόντους και 1,2 ασίστ ανά αγώνα στο ΝΒΑ. Τελικά έμεινε ελεύθερος τον Ιούνιο του 2019.

Στις 17 Αυγούστου ο Έλληνας αθλητής, υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.”Με την απόκτηση του Τάιλερ, ολοκληρώσαμε τη στελέχωση του ρόστερ” εξήγησε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τον 23χρονο γκαρντ να επισημαίνει πως “άκουσα πολύ όμορφα πράγματα για την πόλη και τους φιλάθλους”.

Τάιλερ Ντόρσεϊ σχετικές ειδήσεις: