Χρήστος Λιάπης

Χρήστος Λιάπης
Ο Χρίστος Λιάπης είναι ο πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ. 

Ο Χρήστος Λιάπης είναι ο πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ, που ορίσθηκε με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Είναι ψυχίατρος και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Αποφοίτησε το 2003 από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ έκανε μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας των Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο του Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών.

  • Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο των Βετεράνων του Αμερικανικού Στρατού, Veteran Affairs Hospital στο Ann Arbor του Michigan, με έμφαση στην ομαδική ψυχοθεραπεία.
  • Είναι κάτοχος και δευτέρου Μεταπτυχιακού Διπλώματος, στη Διεθνή Ιατρική και τη Διαχείριση Κρίσεων Υγείας, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ συμμετείχε στις δραστηριότητες των «Γιατρών του Κόσμου» στην Αφρική.
  • Εργάζεται ως ψυχίατρος στην Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι». Είναι μέλος του μητρώου στελεχών της ΝΔ.

Χρήστος Λιάπης σχετικές ειδήσεις: