Άντρας

Θυμάσαι την πιο “καυτή” εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο “Όλα”; (pics)

Θυμάσαι την πιο “καυτή” εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο “Όλα”; (pics)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Εμείς τη θυμηθήκαμε και σας την παρουσιάζουμε. Η Δούκισσα στα καλύτερά της.

Η Δούκισσα Νομικού έχει τα κατάλληλα προσόντα να φορά ό,τι θέλει και μπορεί συνήθως ν΄αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της ή το ντεκολτέ της, αλλά και στα δύο, δεν μας έχει συνηθίσει!

Μια φορά, ωστόσο, φόρεσε καυτό σορτς και μπουστάκι με αβυσσαλέο ντεκολτέ από το οποίο φαίνονταν και οι κοιλιακοί της!

Το θυμηθήκαμε και σας το παρουσιάζουμε.

Δείτε την:

Χαμός @ola_tvshow @ant1tv Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο #DutchesssDaily #ootd #backstage #fashion #KapwsSexy #oops @pinkwomanofficial

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on May 24, 2016 at 8:24am PDT

Σε λίγο μαζί ❤️ @ola_tvshow @ant1tv

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on May 23, 2016 at 1:33pm PDT

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.