Διεθνή

ΗΠΑ: Οπλοστάσιο στο σπίτι εφήβου που είχε απειλήσει να επιτεθεί σε λύκειο

ΗΠΑ: Οπλοστάσιο στο σπίτι εφήβου που είχε απειλήσει να επιτεθεί σε λύκειο
Στο σπίτι του εφήβου στις ΗΠΑ βρέθηκε έπειτα από έφοδο της αστυνομίας ολόκληρο οπλοστάσιο.

Ένα μικρό οπλοστάσιο, στο οποίο περιλαμβάνονταν δύο ημιαυτόματα τουφέκια εφόδου βρήκε η αστυνομία της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ στο σπίτι ενός εφήβου ο οποίος είχε απειλήσει να διαπράξει επίθεση εναντίον του λυκείου όπου φοιτούσε, όπως έκανε γνωστό το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.

O 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τις υπηρεσίες επιβολής της τάξης, είχε εξαπολύσει απειλές την Παρασκευή, όταν διαπληκτίστηκε με έναν από τους καθηγητές του, δύο ημέρες μετά την επίθεση ενός πρώην μαθητή σε λύκειο στην πόλη Πάρκλαντ της Φλόριντα, όπου έχασαν τη ζωή τους 17 άνθρωποι.

Στο σπίτι του εφήβου, σε προάστιο του Λος Άντζελες, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο τουφέκια εφόδου του ίδιου τύπου που χρησιμοποίησε ο δράστης του μακελειού στη Φλόριντα, δύο πιστόλια και γεμιστήρες που περιείχαν περίπου 90 σφαίρες. Ο μεγάλος αδελφός του μαθητή, που ήταν γνωστός για την κακή διαγωγή του, διαβεβαίωσε ότι εκείνος ήταν ο ιδιοκτήτης των όπλων, αλλά δεν εμφάνισε άδειες οπλοκατοχής για τα περισσότερα από τα όπλα, με αποτέλεσμα να συνελήφθη από τις αρχές.

Να σημειωθεί, ότι ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τάχθηκε την Τετάρτη υπέρ της οπλοφορίας ορισμένων εκπαιδευτικών μέσα στα σχολεία για να προστατεύουν τους μαθητές σε περίπτωση επίθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments