Αθλητισμός

Διακόπτει το πρωτάθλημα ο Τσίπρας

Διακόπτει το πρωτάθλημα ο Τσίπρας
Έτοιμη να πάρει δραστικά μέτρα φέρεται να είναι η κυβέρνηση μετά και τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Σκέψεις ακόμα και για διακοπή του πρωταθλήματος.

Η κυβέρνηση φέρεται έτοιμη να λάβει δραστικά μέτρα όσον αφορά την Super League, μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα με αποκορύφωμα την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο στην τσέπη.

Τα νέα θλιβερά γεγονότα της Τούμπας και το "ντου"  του Ιβάν Σαββίδη έχουν προκαλέσει αναταραχή στην ελληνική κυβέρνηση. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι της αθλητικής ηγεσίας της χώρας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ υπαρκτό είναι το σενάριο της διακοπής του πρωταθλήματος!

Τις επόμενες ώρες αναμένονται σημαντικές αποφάσεις από την κυβέρνηση, ενώ θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη για όλα όσα συμβαίνουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments