Αθλητισμός

“Αν γίνει αυτό τα τινάζω όλα” – Η ατάκα του Παϊρότζ που κάνει τον Αλαφούζο να… τρέχει

“Αν γίνει αυτό τα τινάζω όλα” – Η ατάκα του Παϊρότζ που κάνει τον Αλαφούζο να… τρέχει
Ποιος είναι ο όρος που έθεσε ο Ταϊλανδός στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει πλέον έξτρα πίεση.

Σε καλό δρόμο είναι η υπόθεση της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και το επενδυτικό fund "Pan Asia". Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έρχεται αύριο Τετάρτη στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο και να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του deal και τον τρόπο με τον οποίο θα μπουν τα χρήματα.

Και φυσικά, θα συζητήσουν το θέμα των χρεών. Αυτό είναι που… καίει τούτη την ώρα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τις δύο πλευρές και κυρίως αυτή του Παϊρότζ. Όμως δεν είναι μονάχα αυτό.

Ο Πιεμπονγκσάντ στις τελευταίες συζητήσεις που έκανε με την πλευρά του Αλαφούζου ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την κατηγορία που θέλει να αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός όταν θα τον πάρει στην κατοχή του. Κι αυτή είναι η Σούπερ Λίγκα.

"Αν πέσει η ομάδα, δύσκολα θα προχωρήσουμε. Δεν θα είναι προς το συμφέρον μας να πάρουμε μια ομάδα στη Β’ Εθνική και με χρέη", φέρεται να έχει πει ο Ταϊλανδός στον Αλαφούζο. Όμως ο τελευταίος… παίζει με τη φωτιά. Και εξακολουθεί να βάζει σε κίνδυνο την παραμονή του Παναθηναϊκού, μη πληρώνοντας τον Βέμερ, τη στιγμή που έφτασε και επίσημα το δεύτερο -3. Έχει περιθώριο, δηλαδή, δέκα ημερών να δώσει τα χρήματα στον Γερμανό, διαφορετικά ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαστεί. Και οποιαδήποτε φιλοδοξία για αλλαγή ιδιοκτησίας μπορεί να πέσει στο κενό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναθηναϊκός: Αβράμ Γκραντ για τεχνικός διευθυντής

Πρόταση του Epsilon για Παναθηναϊκό, Άρη και άλλες ΠΑΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments