Αθλητισμός

“Κόλπο” Ολυμπιακού αλά… Ουάρντα – Πολλά τα εκατομμύρια

“Κόλπο” Ολυμπιακού αλά… Ουάρντα – Πολλά τα εκατομμύρια
Ο Ολυμπιακός, ο Ουάρντα, ο Ρισβάνης και ο Ατρόμητος.

Ο Αμρ Ουάρντα αγωνίστηκε σαν δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο και… έβγαλε μάτια. Ήταν ο καλύτερος παίκτης των Περιστεριωτών και σίγουρα ένας από τους καλύτερους του πρωταθλήματος. Εξ ου και το έντονο ενδιαφέρον από ξένους συλλόγους, που ετοιμάζονται να δώσουν έως και δύο εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ για τον Αιγύπτιο.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον παίκτη έρχεται από το MLS, αφού ήδη οι Αμερικάνοι έχουν προχωρήσει σε επαφές. Δεν είναι, όμως, μόνο ο Ουάρντα που έχει κεντρίσει τους ατζέντηδες. Ακόμα ένας παίκτης από τη φετινή καταπληκτική πορεία του Ατρόμητου μπήκε στο στόχαστρό τους.

Ο λόγος για τον Σπύρο Ρισβάνη. Ο νεαρός αμυντικός, που έκανε φοβερή σεζόν, βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, που ετοιμάζονται να επενδύσουν σε εκείνον. Και φυσικά να δώσουν χρήματα στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσουν.

Από τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν αποκλείεται να δώσουν το "ok" στον παίκτη για να παραμείνει ως δανεικός στο Περιστέρι για τουλάχιστον έξι μήνες ακόμα. Κι αυτό για να του δώσουν την ευκαιρία να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την τιμή του και να τον… μοσχοπουλήσουν στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments