Αθλητισμός

Αυτό είναι το μεγάλο άγχος του Αλαφούζου για τον Παϊρότζ – Έλεγχος… χελώνα, στον “αέρα” η συμφωνία

Αυτό είναι το μεγάλο άγχος του Αλαφούζου για τον Παϊρότζ – Έλεγχος… χελώνα, στον “αέρα” η συμφωνία
Η έκπληξη χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και ο... φόβος του Αλαφούζου για το αύριο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος προχωράει κανονικά στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς του Παναθηναϊκού, αφού διαπίστωσε και ο ίδιος ότι η πλευρά της Pan Asia έχει αρχίσει να καθυστερεί σε βαθμό… ανησυχίας. Και είναι αλήθεια ότι ήδη έχει αρχίσει να αγχώνεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Αγχώνεται και για έναν ακόμα λόγο. Χθες στην ΠΑΕ ξεκίνησε ο οικονομικός έλεγχος με την πλευρά της "Pan Asia" να στέλνει έναν ορκωτό λογιστή ο οποίος πήρε τα στοιχεία και ξεκίνησε τη… μελέτη. Μάλιστα, η έκπληξη στην ΠΑΕ ήταν μεγάλη όταν κατάλαβαν πως δεν υπάρχουν άλλοι συνεργάτες του και πως μόνος του θα κληθεί να κάνει όλη τη δουλειά και να παραδώσει το ριπόρτ σε περίπου ένα μήνα από σήμερα.

Μάλιστα, υπήρξε και δημοσιεύμα στην αθλητική εφημερίδα Sportday σήμερα, με το οποίο ο έλεγχος χαρακτηρίζεται ως ελέγχος… χελώνα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο, σε 1,5 μήνα τελειώνει το περιθώριο που έχει τεθεί στο MoU Αλαφούζου και "Pan Asia" και οι "πράσινοι" πρέπει να γυρίσουν σελίδα αν θέλουν να επιστρέψουν στην… κανονικότητα.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραμείνει στην κεφαλή του συλλόγου και θα αναγκαστεί ο Παναθηναϊκός να πορευτεί με ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ και πιθανόν και με τα προβλήματα που αντιμετώπισε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή η συμφωνία μοιάζει να είναι στον "αέρα". Δεν δεσμεύεται από πουθενά κανένας πως η ΠΑΕ θα αλλάξει χέρια και όλο αυτό έχει φέρει ακόμα και… φόβο στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται και στο στόχαστρο του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παίκτης του Παναθηναϊκού στη λίστα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments