Αθλητισμός

Μεγάλη έκπληξη από Νταμπίζα κόντρα στο ρεύμα – “Τριανταφυλλόπουλος” της νέας εποχής

Μεγάλη έκπληξη από Νταμπίζα κόντρα στο ρεύμα – “Τριανταφυλλόπουλος” της νέας εποχής
Προσπαθεία του Νταμπίζα να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός θα στηριχτεί πολύ στα νέα παιδιά την επόμενη σεζόν, αφού ο περιορισμός των μεταγραφών του… δένει τα χέρια. Και ως εκ τούτου, ο Νίκος Νταμπίζας μαζί με τον νέο προπονητή της ομάδας θα έχουν πολύ δύσκολο έργο για να ενισχύσουν την ομάδα, αφού θα αναγκαστούν να ψάξουν κατά βάση νεαρά παιδιά, κάτω των 23 ετών.

Και φυσικά, να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα ποδοσφαιριστές από την Κ20, κάτι που θα γίνει σε συνεννόηση με τον Τάκη Φύσσα, υπεύθυνο των ακαδημιών. Αυτά βλέπει ο Νταμπίζας και προσπαθεί να… συμμαζέψει τα πράγματα και να διατηρήσει στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που βρίσκονται με το ένα πόδι στην έξοδο.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου. Στον νεαρό, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός είχε πληρώσει 350.000 ευρώ στον Πανιώνιο για την απόκτησή του, έχει γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμα από τον παίκτη. Όλα έδειχναν "διαζύγιο" αλλά ο Νταμπίζας είναι αποφασισμένος να το παλέψει για να τον κρατήσει.

Ήδη χθες είχαν το πρώτο τους τετ α τετ στο Κορωπί, με τον "Ντάμπι" να του κάνει μια κουβέντα για τον ρόλο που θα έχει αν επιλέξει να παραμείνει. Ένας ρόλο αναβαθμισμένος σε σχέση με αυτόν που είχε. Με πολλά παιχνίδια και καθιέρωση. Κάτι σαν τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, που ξεκίνησε απευθείας στα βαθιά και με φανέλα βασικού και καθιερώθηκε στον Παναθηναϊκό. Μένει να δούμε αν θα τον πείσει να αλλάξει γνώμη, αφού ο μικρός είναι… φευγάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σενάριο τρόμου για τον Παναθηναϊκό – Ένα βήμα απ’ τον υποβιβασμό αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments