Αθλητισμός

“Ανατροπή” λόγω Δώνη – Θέλει “μεταγραφάρα” για να φτιάξει αχτύπητο δίδυμο με τον Κουρμπέλη

“Ανατροπή” λόγω Δώνη – Θέλει “μεταγραφάρα” για να φτιάξει αχτύπητο δίδυμο με τον Κουρμπέλη
Ο παίκτης που ο Γιώργος Δώνης φαντάζεται δίπλα στον Κουρμπέλη.

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμούς… Γιώργου Δώνη. Οι "πράσινοι" τα δίνουν όλα για να πείσουν τον Έλληνα προπονητή να κάτσει στον πάγκο τους και να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη δύσκολη μέρα, καταρτίζοντας μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα ένα πλάνο σφιχτό μεν, όσον αφορά τα οικονομικά, αλλά φιλόδοξο.

Επί της ουσίας, η διοίκηση ζητάει από τον Έλληνα προπονητή να χτίσει την ομάδα της επόμενης τριετίας. Να "φτιάξει" τα νέα παιδιά, να τα πλαισιώσει με τους παλαιότερους και πιο έμπειρους και να δέσει το σύνολο, το οποίο σε λίγα χρόνια θα μπορεί να κάνει… θαύματα. Αυτό είναι το πρότζεκτ της διοίκησης Αλαφούζου, σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ωστόσο ο Δώνης για να αναλάβει έχει θέσει κι αυτός τις δικές του απαιτήσεις και παραμέτρους. Μία απ’ αυτές είναι να παραμείνουν στο ρόστερ οι περισσότεροι έμπειροι ποδοσφαιριστές (Κουρμπέλης, Μουνιέ, Ινσούα, Δώνης, Γιόχανσον κτλ), ενώ έχει ζητήσει να γίνουν 1-2 υπερβάσεις, στο πλαίσιο του εφικτού και του… επιτρεπτού λόγω της μεταγραφικής τιμωρίας. Η μία υπέρβαση αφορά τον επιθετικό και η δεύτερη τον Έργκους Κάτσε.

Αυτή τη "μεταγραφάρα" θέλει ο Δώνης. Τον παίκτη τον οποίο προσπάθησε να πάρει τον περασμένο Γενάρη στον ΑΠΟΕΛ, αλλά οι αντιδράσεις του κόσμου τον έστειλαν στον Παναθηναϊκό. Και τώρα ο Έλληνας προπονητής έχει ζητήσει την παραμονή του από τη διοίκηση, η οποία το… παλεύει για να του κάνει τη χάρη, αλλά είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρει.

Ο Δώνης σκέφτεται πως το δίδυμο Κουρμπέλης – Κάτσε στα χαφ είναι μια πολύ καλή βάση για να χτίσει την ομάδα. Δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές, που έχουν αποδείξει την αξία τους και την ποιότητά τους. Γι’ αυτό και "καίγεται" να κρατήσει τον Αλβανό χαφ στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τέλος μιας εποχής: 10 χρόνια απ’ την ιστορική συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Βαρδινογιάννη (vid)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments