Lifestyle

Μαρία Κανελλοπούλου: Ανησυχία μετά τον τραυματισμό της – Η φωτογραφία με το αναπηρικό αμαξίδιο

Μαρία Κανελλοπούλου: Ανησυχία μετά τον τραυματισμό της – Η φωτογραφία με το αναπηρικό αμαξίδιο

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Μαρία Κανελλοπούλου: Ανησυχία μετά τον τραυματισμό της – Η φωτογραφία με το αναπηρικό αμαξίδιο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η αποκατάσταση της ηθοποιού συνεχίζεται μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε

Σε φάση αποκατάστασης βρίσκεται η Μαρία Κανελλοπούλου μετά τον τραυματισμό της, με την ίδια να δημοσιεύει μία φωτογραφία από αναπηρικό αμαξίδιο.

Η ηθοποιός είχε κάνει αρχικά γνωστό τον Σεπτέμβριο μέσω ανάρτησης στα social media, ότι αντιμετώπιζε μία δύσκολη κατάσταση. Στη συνέχεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Studio στις 3» μεταφέρθηκε, πως η Μαρία Κανελλοπούλου νοσηλεύτηκε, έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, η ηθοποιός προχώρησε σε μία νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο με ένα αναπηρικό αμαξίδιο, σημειώνοντας στη λεζάντα «καλημέρα σας». Σημειώνεται, ότι η Μαρία Κανελλοπούλου δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία της υγείας της.

Δείτε την ανάρτησή της

Η Μαρία Κανελλοπούλου ανέβασε φωτογραφία με αναπηρικό αμαξίδιο μετά τον τραυματισμό της

Στις 3 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός είχε γράψει σε δημοσίευσή της «δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο». Η συγκεκριμένη δημοσίευση προκάλεσε ανησυχία, καθώς η Μαρία Κανελλοπούλου άφησε να εννοηθεί ότι περνούσε μια δύσκολη περίοδο. Έπειτα, μέσω της εκπομπής «Studio στις 3» έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό της σε τοίχο και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, ότι τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη.

Η Μαρία Κανελλοπούλου ανέβασε φωτογραφία με αναπηρικό αμαξίδιο μετά τον τραυματισμό της

Σε νέα ανάρτησή της στο Facebook στις 8 Σεπτεμβρίου, η Μαρία Κανελλοπούλου ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την πορεία της υγείας της, γράφοντας: «Συγγνώμη που δεν απαντώ στα υπέροχα μηνύματά σας, που δεν απαντώ στις κλήσεις σας. Δεν είναι από αγένεια. Είναι από ανημποριά. Και πάλι ευχαριστώ…».

Πηγή: pagenews.gr

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο