Η διάσημη δικηγόρος του Χόλιγουντ, αναλαμβάνει την Τζολί | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Σεπτεμβρίου 2016, 16:02

Ως δικηγόρος διαζυγίων είναι το πρώτο όνομα στο Χόλιγουντ. Είναι διαζευγμένη και η ίδια – και μάλιστα δυο φορές – επομένως έχει και μια προσωπική εμπειρία, ενώ μεγαλώνει μόνη της τα δυο παιδιά της. 

Η 48χρονη Λόρεν Γουόσερ είναι η δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση διαζυγίου της Τζολί. Στη φαρέτρα της έχει διάσημα διαζύγια, όπως του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, της Χάιντι Κλουμ, του Άστον Κούτσερ, του Στίβι Γουόντερ, της Κιμ Καρντάσιαν και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Το όνομά της βρισκόταν τέσσερις φορές στο top 100 των πιο ισχυρών δικηγόρων από το Hollywood Reporter και στις 50 καλύτερες νομικούς της Καλιφόρνιας. 

Σπανίως αναλαμβάνει πελάτες με περιουσία κάτω των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο για τις υπηρεσίες της χρεώνει το προκλητικά υψηλό ποσό των 850 δολαρίων την ώρα. 

Συμβουλεύει πάντα τους πελάτες της να προχωρήσουν σε διαζύγιο μέσω εξωδικαστικής συμφωνίας προκειμένου, όπως η ίδια λέει, να αποφύγουν την επώδυνη διαδικασία στις δικαστικές αίθουσες αλλά και για να γλιτώσουν από την έκθεσή τους στα ΜΜΕ. 

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά πως το γεγονός ότι έχει δύο παιδιά, με διαφορετικούς άνδρες, δείχνει πώς δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να δώσει συμβουλές περί σχέσεων.

Το 2013 έγραψε ένα βιβλίο για το πώς μπορεί να πάρει κάποιος διαζύγιο χωρίς να καταστρέψει την οικογένειά του και δίχως να χρεοκοπήσει.