Πολιτική

ΝΔ: “Τρολάρει” τώρα την κυβέρνηση με το Attica-gate

ΝΔ: “Τρολάρει” τώρα την κυβέρνηση με το Attica-gate
Η περίπτωση Καλογρίτσα είναι ο ορισμός της διαπλοκής για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τονίζει ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ.

«Νομίζω ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε δύο Watergate, ένα Αττιca-gate κι ένα Καλογρίτσας-gate. Βοήθειά της να ξεφύγει», δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Και πρόσθεσε ο Δημήτρης Σταμάτης: «Εχουν εμπλακεί πολλά πρόσωπα και έχουν δημιουργήσει σοβαρότατες υπόνοιες. Σας θυμίζω ότι χωρίς να υπάρχει πλειοψηφία, δηλαδή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας έγινε η πρόσκληση των υπερθεματιστών, του κ. Παππά και του γενικού γραμματέα ενημέρωσης».

Ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι «Εδώ, στην περίπτωση, είναι ο ορισμός της διαπλοκής, όσο σκληρή κι αν είναι η φράση. Τι είναι διαπλοκή; Ενας επιχειρηματίας που παίρνει δημόσια έργα χρησιμοποιεί λόγω των φιλικών σχέσεων με την κυβέρνηση, μία φιλική, προς την κυβέρνηση, τράπεζα για να πάρει κανάλι. Αν μου βρείτε να προσθέσω άλλη μία λέξη για τον ορισμό της διαπλοκής πολύ ευχαρίστως να την ακούσω. Αυτός είναι ο ορισμός της διαπλοκής». 

Και σημείωσε: «Αν η κυβέρνηση ήθελε αυτό να διορθώσει δύο πράγματα έπρεπε να κάνει να αυξήσει τον αριθμό των καναλιών και δεύτερον να μην βάλει αποκλειστικό κριτήριο το χρήμα χωρίς μάλιστα να ρωτάει και το πόθεν. Είναι απλό το πράγμα. Είναι τόσο διαυγές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments