Η Ελένη Μενεγάκη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη (photos) | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Δεκεμβρίου 2016, 21:20

Για τα 21 χρόνια του Down Town φωτογραφήθηκε η Ελένη Μενεγάκη και μετά από καιρό έδωσε μια από τις λίγες αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της και μίλησε για όλα στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Το πιο πολυφωτογραφημένο πρόσωπο των τελευταίων 20 χρόνων… μιλά για όλα.


“Δεν είχα συμβουλάτορες, ούτε μάνατζερ να μου πουν τι είναι το σωστό. Όλα τα λάθη από το κεφάλι μου τα έκανα”, εξομολογείται η Ελένη και συνεχίζει: “Στη ζωή μου τα πράγματα έχουν φθάσει σήμερα στο σημείο που θέλω. Τα πήγα μια χαρά και δεν θα ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή”. 


Αν συναντούσες την Ελένη 21 χρόνια πριν, τι θα την ρωτούσες και τι θα την συμβούλευες;


“Πριν από 21 χρόνια δεν ήμουν σίγουρη για τίποτε. Ούτε για τη διαδρομή, ούτε για την πορεία, ούτε καν για εμένα την ίδια, οπότε θα την ρωτούσα αν ήταν σίγουρη για το δρόμο που είχε επιλέξει, για τον χρόνο, τη ψυχή, την αντοχή, την διάθεση, την επιμονή και την υπομονή που απαιτούνται σε μια δουλειά. Δεν υποπτευόμουν πού θα φτάσω και σε καμιά περίπτωση τόσο μακριά”. 

Για ποιο λάθος σου έχεις μετανιώσει όλα αυτά τα χρόνια;

“Ό,τι λάθη έκανα έπρεπε να γίνουν, στο ορκίζομαι, αυτά με διαμόρφωσαν. Όλα τα λάθη μου με έμαθαν πράγματα και πια δεν επαναλαμβάνω τα ίδια. Δεν λέω ότι δεν κάνω λάθη, απλώς παίρνω το μάθημά μου”.