Πολιτική

Ξέσπασμα ομοφοβίας από τον Κατσίκη των ΑΝΕΛ

Ξέσπασμα ομοφοβίας από τον Κατσίκη των ΑΝΕΛ
Σιωπηλοί παρέμεινα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά τις αναφορές του βουλευτή του Πάνου Καμμένου.

Ιδιαίτερες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει την Πέμπτη οι ομοφοβικές αναφορές του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη κατά κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο κοινοτικής οδηγίας περί εφαρμογής της αρχής της ίσης μεταχείρισης προσώπων ασχέτως φυλετικής καταγωγής ή γενετήσιου προσανατολισμού. 

Η αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής “γέμισε” από τον ομοφοβικό λόγο του εισηγητή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, ο οποίος τόνισε: “Γιατί αντικαταστήθηκε ο όρος γενετήσιος προσανατολισμός με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Γιατί ο γενετήσιος σημαίνει ο τρόπος αναπαραγωγής κι αυτός με τον οποίο οφείλει να ζει ένα έλλογο ον, ακολουθώντας τα χρηστά ήθη”. Στην συνέχεια μάλιστα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μίλησε ακόμα και για όρια στο δικαίωμα της “αυτοδιάθεσης”. Για να υποστηρίξει μάλιστα τα λεγόμενα του έφερε το εξής παράδειγμα: “Τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός μικρού παιδιού εάν η δασκάλα του προβεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και την επόμενη χρονιά εμφανιστεί ως δάσκαλος. Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι-σίτερ;”. 

Οι συγκεκριμένες αναφορές του Κώστα Κατσίκη έφεραν αντιδράσεις από τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης ωστόσο αξιοσημείωτο γεγονός αποτέλεσε η στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι σιωπηλοί και χωρίς να υψώσουν ούτε μια φωνή διαμαρτυρίας παρακολουθούσαν την “συλλογιστική” του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments