Lifestyle

Βλάντα vs Κάιλι: Η “μάχη” των κραγιόν

Βλάντα vs Κάιλι: Η “μάχη” των κραγιόν
Mε την είσοδο στο χώρο των καλλυντικών της Κάιλι, η Βλάντα την κατηγόρησε ότι χρησιμοποιεί για την προώθηση των προϊόντων της το δικό της στιλ, που είναι τα «χείλη που στάζουν».

Στα δικαστήρια φαίνεται ότι θα λύσουν τις διαφορές τους η μέικαπ άρτιστ Βλάντα Χάγκερτι και η Κάιλι Τζένερ. Η μήνυση αφορά τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κάιλι στο Instagram για την προώθηση της σειράς καλλυντικών της το περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το WWD.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα γυναικείο πρόσωπο που κλείνει τα μάτια με τα χεριά και τα οποία είναι βαμμένα με χρυσόσκονη, ενώ τα χείλη είναι βαμμένα με έντονο κόκκινο ματ κραγιόν.

Η Χάγκερτι ισχυρίζεται ότι αυτή η φωτογραφία είναι δικής της έμπνευση και δημιουργήθηκε λίγες ημέρες πριν την δημοσίευση της φωτογραφίας από την νεαρή Τζένερ.

Όταν ρωτήθηκε η Χάγκερτι αν αληθεύουν τα ρεπορτάζ που την φέρουν να μηνύει την Κάιλι, απάντησε: «Ναι, είναι ακριβή».

Η μέικαπ άρτιστ ανέβασε μάλιστα και τις δύο φωτογραφίες στο Instagram γράφοντας: «vladamuaReally @kyliecosmetics; Δεν έχετε πάρει αρκετή «έμπνευση» από μένα ήδη;»

Αριστερά είναι η @juliakuzmenko εργασία, @brittrafuson που δημοσιοποίησα πριν από λίγους μήνες και δεξιά είναι η νέα καμπάνια @kyliecosmetics».

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ της μέικαπ άρτιστ και της τηλεπερσόνας, καθώς με την είσοδο στο χώρο των καλλυντικών της Κάιλι, η Βλάντα την κατηγόρησε ότι χρησιμοποιεί για την προώθηση των προϊόντων της το δικό της στιλ, που είναι τα «χείλη που στάζουν».

«Η Βλάντα Χάγκερτι είναι μία μέικαπ άρτιστ από το Λος Άντζελες, γνωστή για το στιλ των χειλιών που στάζουν. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η εταιρεία Kylie Cosmetics χρησιμοποιεί μία από τις εμπνεύσεις της χωρίς να έχει λάβει τα δικαιώματα χρήσης, παραβιάζοντας τα πνευματικά δικαιώματα της Χάγκερτι. Επιπλέον η Kylie Cosmetics προωθεί στην αγορά τα προϊόντα της με ένα λογότυπο που είναι παρόμοιο με το στιλ των χειλιών που στάζουν της Βλάντα Χάγκερτι, με αποτέλεσμα η μέικαπ άρτιστ να δέχεται καθημερινά ερωτήσεις εάν σχετίζεται με την εταιρεία της Κάιλι», δήλωσε ο δικηγόρος της Χάγκερτι, Στέφαν ΜακΆρθουρ.

«Η κλοπή από τις μεγάλες εταιρείες, όπως την Kylie Cosmetics, από τους εμπνευστές χωρίς να πληρώνουν δικαιώματα πρέπει να σταματήσει. Λόγω της άρνησης της εταιρείας να αποδώσει τα δικαιώματα στην καλλιτέχνιδα σχεδιάζουμε εντός της εβδομάδας να καταθέσουμε αγωγή», είπε ο δικηγόρος.

Πάντως, προς το παρόν, από την πλευρά της Κάιλι δεν υπήρξε καμία αντίδραση σε όλα αυτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments