Αθλητισμός

Καλός αλλά τσουχτερός ο Αβραάμ για τον Άρη

Καλός αλλά τσουχτερός ο Αβραάμ για τον Άρη
Από αγωνιστικής άποψης, ο Παπαδόπουλος έχει αρκετούς υποστηρικτές, όσον αφορά το ενδεχόμενο να γυρίσει στο «Κλ. Βικελίδης». Οι οριστικές αποφάσεις, όμως, ανήκουν μόνο στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος γνωρίζει… καλύτερα.

Από αγωνιστικής άποψης, ο Παπαδόπουλος έχει αρκετούς υποστηρικτές, όσον αφορά το ενδεχόμενο να γυρίσει στο «Κλ. Βικελίδης». Οι οριστικές αποφάσεις, όμως, ανήκουν μόνο στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος γνωρίζει… καλύτερα.Δεν χρειάστηκε να παρακολουθήσει κάποιος την τελευταία –χρονικά- αναμέτρηση με τα Χανιά, για να διαπιστώσει τα προβλήματα στην αμυντική γραμμή του Αρη.

Η ανάγκη ενίσχυσης -στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου- είναι επιβεβλημένη και μία από τις θέσεις που παρατηρείται κενό είναι εκείνη του κεντρικού αμυντικού.

Η αγορά, τη χρονική περίοδο που διανύουμε, είναι περιορισμένη και από τη στιγμή που το καλοκαίρι δεν έγιναν οι ανάλογες κινήσεις, μοιραία τα περιθώρια είναι στενά.

Ωστόσο, στην Αλκμήνης έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση υποψήφιων στόχων και εξ’ αυτών φέρεται πως είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έκλεισε τον κύκλο του στην Ασία και κυκλοφορεί… ελεύθερος.

Το όνομά του, μάλιστα, έπαιξε και τέτοια εποχή πέρσι, χωρίς να υπάρξει σύγκλιση απόψεων και ο παίκτης να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Ωστόσο, ο Θόδωρος Καρυπίδης –εσχάτως- δέχεται πιέσεις, ώστε να επαναπροσεγγίσει τον άλλοτε διεθνή σέντερ μπακ, ο οποίος φαίνεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Βέβαια, η αντίδραση του προέδρου της Π.Α.Ε. είναι «ψύχραιμη», καθώς μπορεί να θεωρεί τον Αβραάμ καλή περίπτωση, παρόλα αυτά το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα των «κίτρινων» (και όχι μόνο), γι’ αυτό αναζητά κι άλλες περιπτώσεις. Δεν σημαίνει, πάντως, ότι, αν συντρέξουν οι προϋποθέσεις, δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον για τον Παπαδόπουλο.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments