Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος για τη φάση του Νίμπο: «Αυτή είναι η αφοσίωση της Euroleague…»

Γιαννακόπουλος για τη φάση του Νίμπο: «Αυτή είναι η αφοσίωση της Euroleague…»

Πηγή Φωτογραφίας: Schlussjubel, Dimitris Giannakopoulos ist Besitzer von Panathinaikos Athen, FC Bayern Basketball vs. Panathinaikos Athen, Basketball, EuroLeague, 33. Spieltag, 05.04.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τη φάση με τον Τζος Νίμπο, η οποία είναι μία από αυτές που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό AKTOR σε ένσταση μετά το τρίτο ματς με τη Μακάμπι

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τη φάση με τον Τζος Νίμπο, η οποία είναι μία από αυτές που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό AKTOR σε ένσταση μετά το τρίτο ματς με τη Μακάμπι.

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 83-82 υπέρ των Ισραηλινών, ο Νίμπο πήγε να πάρει ένα ριμπάουντ, με παίκτες και πάγκο του Παναθηναϊκού AKTOR να ζητούν παράβαση, υποστηρίζοντας πως ο Αμερικανός έχει πατήσει την τελική γραμμή. Το βίντεο και οι φωτογραφίες τούς δικαιώνουν.

O Γιαννακόπουλος σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τη συγκεκριμένη φάση, ποστάροντας μία φωτογραφία από τη στιγμή που ο Νίμπο πατάει τη γραμμή, και γράφοντας «Αυτή είναι η αφοσίωση της EuroLeague».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments