Γεωπολιτικά

Οι Ισραηλινοί σκότωσαν Τούρκο στην Ιερουσαλήμ – πήγε να επιτεθεί με μαχαίρι σε αστυνομικό

Οι Ισραηλινοί σκότωσαν Τούρκο στην Ιερουσαλήμ – πήγε να επιτεθεί με μαχαίρι σε αστυνομικό

Πηγή Φωτογραφίας: With the Temple Mount in the background, Israeli soldiers are seen during preparation for a Memorial Day ceremony at the Mount of Olives in Jerusalem on April 21, 2014 (Yonatan Sindel/Flash90)

«Τρομοκράτης, οπλισμένος με μαχαίρι έφθασε στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, επιτέθηκε στον συνοριακό αστυνομικό και τον μαχαίρωσε», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ισραηλινής αστυνομίας η οποία προέβη και στην ταυτοποίηση του δράστη της επίθεσης (φωτογραφία από το Τelegram).

Νεκρός από τις σφαίρες ισραηλινών αστυνομικών έπεσε τούρκος υπήκοος στην απόπειρά του να επιτεθεί με μαχαίρι σε συνοριοφύλακα στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία, ο 30χρονος αστυνομικός που δέχθηκε την επίθεση από τον 34χρονο Τούρκο, έχει τραυματιστεί χωρίς ωστόσο να εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του. «Τρομοκράτης, οπλισμένος με μαχαίρι έφθασε στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, επιτέθηκε στον συνοριακό αστυνομικό και τον μαχαίρωσε», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ισραηλινής αστυνομίας η οποία προέβη και στην ταυτοποίηση του δράστη της επίθεσης (φωτογραφία από το Τelegram).

Σύμφωνα πάντα με τους Ισραηλινούς, αν και τραυματίας, ο εν λόγω αστυνομικός μαζί με έναν συνάδελφό του κατάφεραν αν εξουδετερώσουν τον 34χρονο Τουρκο πυροβολώντας τον. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι o δράστης της επίθεσης με το μαχαίρι είναι νεκρός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments