Lifestyle

Ξέσπασμα του Ρέμου: Ανθρωποφαγία. Έκανα μια πλάκα και πήγαν να με φάνε

Ξέσπασμα του Ρέμου: Ανθρωποφαγία. Έκανα μια πλάκα και πήγαν να με φάνε
Μιλώντας στην Espresso, o γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως είναι σκασμένος αφού μια πλάκα πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις και ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν.

Στο live του Rising Star της Κυριακής ο Αντώνης Ρέμος έκανε πλάκα σε μια διαγωνιζόμενη, λέγοντας πως το σωστό δεν είναι ΠΑΟΚ, αλλά… ΜΠΑΟΚ. 

Αμέσως μετά στο Instagram του γνωστού τραγουδιστή επικράτησε χαμός, με οπαδούς του ΠΑΟΚ να τον βρίζουν για το σχόλιο του, ενώ μέχρι και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έβγαλαν ανακοίνωση εναντίον του.

Ο ίδιος ο Ρέμος ξεσπά και με συνέντευξή του στην Espresso κάνει λόγο για… ανθρωποφαγία και πως δεν φταίει ο κόσμος, αλλά εκείνοι που δημιούργησαν το θέμα από μια πλάκα που έκανε.

“Ανθρωποφαγία! Πήγαν να με φάνε! Το έμαθα και έπεσα από τα σύννεφα. Δεν φταίνε τα παιδιά έξω. Φταίνε εκείνοι που πήραν μια πλάκα και δημιούργησαν θέμα από το πουθενά. Έκαναν το παιχνίδι τους και τώρα το απολαμβάνουν. Μόνο που δημιούργησαν ένα τέρας που στο τέλος θα φάει και τους ίδιους”, είπε ο Ρέμος στην Espresso.

Και πρόσθεσε πως είναι… σκασμένος από τη στεναχώρια: “Είμαι σκασμένος! Μια χούφτα αλιτήριοι πήραν τον ισχυρισμό μου και έδωσαν βορά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ! Εγώ είμαι Θεσσαλονικιός. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν… Δεν είχα καμιά διάθεση να θίξω ή να μειώσω τον ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο του. Άλλωστε εκείνη τη στιγμή ήμουν στο στούντιο και δεν γνώριζα το αποτέλεσμα του ντέρμπι με την ΑΕΚ”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments