Τα σχόλια της Καινούργιου για το μέλλον της Σπυροπούλου στην τηλεόραση | Pagenews.gr
Pagenews Team 25 Ιουλίου 2017, 14:56

Αναφορά στις διακοπές της και στο τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έκαναν στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»…

Είδαμε την Κατερίνα να ρωτάει τους συνεργάτες της: «Εσείς πιστεύετε ότι θα κάνει κάτι τηλεοπτικά του χρόνου;». 

Τον λόγο τότε πήρε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα για να πει: «Υπάρχουν πολλοί μουρλοί στην τηλεόραση. Υπάρχει πολύ μουρλάδα σε διευθυντικά στελέχη» και λίγο μετά η Κατερίνα συμπλήρωσε: «Σε μια παρέα δε θα ήταν κακή, θα ήταν καλή, από εκεί ξεκίνησε! Αλλά δεν ξέρω αν θα της ξαναδοθεί η ευκαιρία να είναι η μόνη πρωταγωνίστρια».

Και βέβαια δεν έμεινε εκεί! Η Καινούργιου θυμήθηκε και τι είχε γίνει με την Ευαγγελία Αραβανή: «Εγώ θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά το σκηνικό, είχα στεναχωρηθεί πολύ με την Ευαγγελία Αραβανή τότε. Δεν είμαστε φίλες, την ξέρω κοινωνικά πάρα πολλά χρόνια.Τότε την εκτίμησα πάρα πολύ για τον τρόπο που το χειρίστηκε. Δεν μίλησε. Δεν είπε τίποτα. Ούτε βγήκε να ξεκατινιαστεί, ούτε να πει για την Κωνσταντίνα, ούτε να κατηγορήσει το κανάλι, ούτε τίποτα. Κι από τότε ανέβηκε κι άλλο στα μάτια μου. Έμεινε κάποια χρόνια εκτός. Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη τη στηρίξει πολλά χρόνια και καλά κάνει. Οπότε ακόμα και η στραβή που της έκατσε τότε, μετά από χρόνια της δίνεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία».