Lifestyle

Φοιτητικό σπίτι: 4 ιδέες από το Pinterest που πρέπει να αντιγράψεις (pics)

Φοιτητικό σπίτι: 4 ιδέες από το Pinterest που πρέπει να αντιγράψεις (pics)
Οικονομικές ιδέες διακόσμησης για να έχεις το σπίτι που ονειρεύεσαι, χωρίς πολύ κόπο.

Οι βάσεις βγήκαν και εσύ πέρασες στη σχολή που ήθελες, με τον φοιτητικό κόσμο να ανοίγεται μπροστά σου.

Μαζί με την πόρτα του Πανεπιστημίου ή του ΤΕΙ πιθανότατα να ανοίξεις και την πόρτα του νέου σου σπιτιού. Το να βρεις σπίτι, ας πούμε την αλήθεια, είναι μια δύσκολη υπόθεση. Το ίδιο δύσκολο είναι και να το διακοσμήσεις, μιας και δεν θες να ξοδέψεις μια περιουσία.

Το νέο σου σπίτι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι τεράστιο, αλλά είναι όλο μα όλο δικό σου. Άρα κομμάτι του εαυτού σου, μιας και μπορείς να το διακοσμήσεις με το δικό σου γούστο, χωρίς τη μαμά και τον μπαμπά πάνω από το κεφάλι σου.

Μπορεί να είναι ποπ, να έχει urban ύφος, να είναι όπως ακριβώς το θες.

Το Pinterest, λοιπόν, έχει για σένα σούπερ ιδέες για να διακοσμήσεις το νέο σου σπίτι, για να ξεκινήσεις με φόρα τη νέα σου ζωή.

 

Λαμπάκια παντού

Τα χριστογεννιάτικα λαμπιόνια δεν είναι μόνο για τα… Χριστούγεννα και σίγουρα έχουν θέση στο σπίτι σου. Μπορείς να τα κρεμάσεις πάνω από το κρεβάτι ή τον καναπέ σου για να φωτίσουν τον χώρο και να τον κάνουν πιο ζεστό.

Μαυροπίνακας

Μπορεί να θυμίζει σχολείο, ωστόσο, είναι τόσο μοδάτος που δεν υπάρχει περίπτωση να του αντισταθείς. Στην αγορά υπάρχουν ειδικά αυτοκόλλητα ή μπογιά, που δημιουργούν αυτή την ιδιαίτερη παρέμβαση.

Εκεί, μπορείς να γράψεις ό,τι μα ό,τι θέλεις, από κάτι που πρέπει να θυμηθείς μέχρι φράσεις που σε εμπνέουν.

Κρεβάτι με παλέτες

Γιατί να ξοδέψεις μια περιουσία για να πάρεις κρεβάτι ή γιατί να κοιμάσαι ακόμη σε αυτό που είχες στο σπίτι σου, ενώ μπορείς απλά να φτιάξεις ένα κρεβάτι με παλέτες. Είναι αδιαμφισβήτητα το τέλειο φοιτητικό κρεβάτι.

Με παλέτες μπορείς να φτιάξεις και καναπέ αλλά και καθιστικό για το μπαλκόνι σου, απλά βάζοντας επάνω μαξιλάρες.

Της γιαγιάς σου

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσεις όλα τα έπιπλα για το νέο σου σπίτι, μιας και η γιαγιά σου σίγουρα έχει μια αποθήκη που έχει βάλει παλιά αντικείμενα.

Κάνε, λοιπόν, μια βόλτα μέχρι το σπίτι των παππούδων σου και ψάξε να δεις τι σου ταιριάζει. Μια vintage πινελιά είναι πάντα μοντέρνα και κομψή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments