Διεθνή

Όπρα Γουίνφρεϊ: Δεν πάω για πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν είναι στο DNA μου

Όπρα Γουίνφρεϊ: Δεν πάω για πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν είναι στο DNA μου
Η Όπρα Γουίνφρεϊ ξεκαθαρίζει.

Την έντονη φημολογία ότι θα διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ διέψευσε η Όπρα Γουίνφρεϊ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν το έχει στο DNA της». Μετά την πύρινη ομιλία της στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν στο πρόσωπό της μία μελλοντική υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2020

«Αυτό που χρειάζεσαι είναι μία κούπα, καμπάνια και ένα μπλουζάκι. Πάντοτε ένιωθα ασφαλής και είχα αυτοπεποίθηση στη γνώση του τι μπορώ να κάνω. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Δεν το έχω στο DNA μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο InStyle. 

«Η Γκέιλ (Κινγκ) που με ξέρει καλά όπως γνωρίζω εγώ τον εαυτό μου, με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έστελνε μηνύματα του τύπου: μία γυναίκα στο αεροδρόμιο με ρώτησε πότε θα κατέβει η Όπρα στις εκλογές. Μου έστελνε όλα αυτά και μετά έλεγε: ξέρω δεν θα ήταν καλό για σένα, αλλά καλό για όλους τους άλλους. Συνάντησα κάποιον που μου είπε ότι θα με βοηθήσει με την εκστρατεία. Όχι δεν είναι αυτό για μένα», πρόσθεσε.

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ερωτηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει την Όπρα Γουίνφρεϊ στις εκλογές του 2020 εκείνος είχε αναφέρει: Την ξέρω, έχει πλάκα. Αλλά θα την νικήσω»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments