Πάμελα Άντερσον: Η επίσκεψη στον φίλο της Τζούλιαν Ασάντζ | Pagenews.gr
Pagenews Team 25 Ιανουαρίου 2018, 09:22 25 Ιανουαρίου 2018, 9:22

Εδώ και πεντέμισι χρόνια, ο Τζούλιαν Ασάντζ ζει στην πρεσβεία του Εκουαδόρ, στο Λονδίνο, δεν μπορεί να ξεμυτίσει γιατί θα συλληφθεί και θα απελαθεί στη Σουηδία όπου αντιμετωπίζει κατηγορία για βιασμό. Αυτό δεν εμπόδισε όμως την Πάμελα Άντερσον να τον επισκεφτεί.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα, οι φωτογράφοι, που είναι μόνιμα εγκατεστημένοι έξω από την πρεσβεία, συνέλαβαν με τον φακό τους μια κυρία να καταφθάνει για επίσκεψη: την Πάμελα Άντερσον.

Μια μέρα αργότερα, η σταρ του Χόλιγουντ, στο πρόγραμμα της Victoria Derbyshire στο BBC, μίλησε για την επίσκεψη που έκανε στον Ασάντζ.

«Προτιμώ να είμαι φίλη του Τζούλιαν, παρά του οποιουδήποτε άλλου» είπε η Πάμελα. 

«Πιστεύω ότι είναι τόσο γεμάτος με πληροφορίες, έχει μια απίστευτη ματιά (στα πράγματα) και είναι μια ευφυΐα και προσπαθεί να βοηθήσει την ανθρωπότητα και νομίζω ότι ο τελικός στόχος είναι να σταματήσουμε αυτούς τους άχρηστους πολέμους» είπε.

Διαβάζουμε στη The Sydney Morning Herald ότι η Πάμελα Άντερσον, αναφερόμενη στην επίσκεψη, αφηγήθηκε ότι «μιλάμε για τα πάντα, πάντα βεβαιώνομαι ότι είναι εντάξει, βεβαιώνομαι ότι ασκείται, και σιγουρεύομαι ότι τρώει καλά».TAGS: