Εραστές ο Μάρλον Μπράντο και ο Ρίτσαρντ Πράιορ | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 16:01

Ο Μάρλον Μπράντο και ο Ρίτσαρντ Πράιορ ήταν εραστές τη δεκαετία του 70, γεγονός που επιβεβαιώνει και η χήρα του Ρίτσαρντ Πράιορ. 

Ο μουσικός παραγωγός Κουίνσι Τζόουνς έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξή του στο New York Magazine μιλώντας για τις σεξουαλικές συνήθειες του Μπράντο. «Έκανε σεξ με οτιδήποτε. Οτιδήποτε! Θα έκανε σεξ ακόμη και με γραμματοκιβώτιο. Τον Τζέιμς Μπάλτουιν, τον Ρίτσαρντ Πράιορ, τον Μάρβιν Γκέι» δήλωσε ο παραγωγός.

Η χήρα του Πράιορ επιβεβαίωσε αργότερα τα σχόλια του Τζόουνς, λέγοντας στο TMZ πως ο κωμικός, που ήταν ανοιχτά αμφιφυλόφιλος, θα «διαλυόταν» αν γινόταν γνωστή η σχέση του με τον Μάρλον Μπράντο. «Ήταν η δεκαετία του ‘70. Τα ναρκωτικά ήταν ακόμη καλά, ειδικά τα Quaaludes. Αν έκανες αρκετή κοκαΐνη, θα έκανες σεξ με ένα ψυγείο και θα του έστελνες λουλούδια το πρωί» δήλωσε.

Η Λι Πράιορ πρόσθεσε πως ο σύζυγός της είχε γράψει εκτενώς για τις σεξουαλικές του σχέσεις στα ημερολόγιά του, κάτι που λέει πως θα δημοσιεύσει αργότερα φέτος. Ο κωμικός, που πέθανε το 2005, παντρεύτηκε επτά φορές με πέντε διαφορετικές γυναίκες. Η Λι και ο Πράιορ χώρισαν μετά από ένα χρόνο γάμου το 1982, αλλά ξαναπαντρεύτηκαν το 2001 και έμειναν μαζί μέχρι το θάνατό του.

TAGS: