Lifestyle

Μέγκαν Μαρκλ: Τέλος στην τηλεοπτική καριέρα της με έναν γάμο

Μέγκαν Μαρκλ: Τέλος στην τηλεοπτική καριέρα της με έναν γάμο
Τέλος της τηλεοπτικής καριέρας της Μέγκαν Μαρκλ με γάμο, αλλά... όχι με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ φορώντας λευκό στράπλες νυφικό με κεντημένη φούστα εβαζέ βαδίζει αργά προς τον μνηστήρα της μέσα στο παρεκκλήσι… 

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, κρατώντας τα χέρια του αγαπημένου της, τού ψιθυρίζει: "είσαι ο σύζυγος που πάντα ονειρευόμουν. Σ΄αγαπώ και θα σ’αγαπώ για πάντα". Είναι το τελευταίο επεισόδιο της αμερικανικής σειράς "Suits" στην οποία πρωταγωνιστεί η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι αλλά και μια ευκαιρία για μια χολιγουντιανή πρόβα του βασιλικού γάμου της που θα τελεστεί στις 19 Μαΐου στο Ουίνδσορ.

Όμως στην τηλεοπτική σειρά η Μέγκαν, που υποδύεται την ευφυή και όμορφη δικηγόρο Ρέιτσελ Ζέιν, παντρεύεται τον 36χρονο συμπρωταγωνιστή της Πάτρικ Άνταμς ή γοητευτικό δικηγόρο Μάικ Ρος. Και οι δύο ηθοποιοί φεύγουν από τη σειρά, η οποία θα ανανεωθεί για έναν ακόμη κύκλο, και οι σεναριογράφοι επινόησαν γι’ αυτούς μια ευτυχή κατάληξη. Το δίκτυο USA που τη μεταδίδει, πρόβαλε μερικές εικόνες για να κεντρίσει τον ενδιαφέρον των θεατών. 

Ο αμερικανικός Τύπος που ειδικεύεται στις καλλιτεχνικές ειδήσεις γράφει ότι οι πιο "σόκιν!" γυμνές σκηνές της σειράς αποκρύφτηκαν από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. 

Ο επίλογος της σειράς με τους δικηγόρους θα μεταδοθεί απόψε στις ΗΠΑ και αναμένεται να σηματοδοτήσει το τέλος της καριέρας στο Χόλιγουντ της μέλλουσας Κυρίας του Πρίγκιπα Χάρι –και την αρχή της ζωής της Δούκισσας του Σάσεξ, όπως πιθανόν θα είναι ο τίτλος που θα φέρει μετά τον γάμο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρίγκιπας Χάρι: Οι… φλογεροί του έρωτες πριν από την Μέγκαν Μαρκλ

Δύο νυφικά θα φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ στον βασιλικό γάμο

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ο πριγκιπικός έρωτας που έγινε …ταινία (vid)

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ο καιρός την ημέρα του γάμου τους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments