Αθλητισμός

Απίθανο: Αυτός είναι η αιτία που “στραβώνει” του Σρνα; – Τι ζητάει ο Κροάτης

Απίθανο: Αυτός είναι η αιτία που “στραβώνει” του Σρνα; – Τι ζητάει ο Κροάτης
Γιατί άλλαξαν τα δεδομένα στην υπόθεση του Σρνα;

Από την αρχή της η υπόθεση του Ντάριο Σρνα δεν ήταν εύκολη για τον ΠΑΟΚ. Και δεν ήταν εύκολη όχι γιατί στον ΠΑΟΚ έκαναν δεύτερες σκέψεις για την αξία του. Άλλωστε τι να αποδείξει ο Κροάτης; Παιχταράς είναι με τεράστια καριέρα.

Κάποιοι μιλούσαν για την ηλικία του, αλλά ούτε αυτό πειράζει τους Θεσσαλονικείς. Ένα… κλικ πιο πάνω απ’ όλο το ελληνικό πρωτάθλημα είχε συνηθίσει να παίζει ο Σρνα. Σιγά να μην είχε πρόβλημα στη χώρα μας. Περίπατο θα έκανε (ή θα κάνει, αν τελικά κλείσει). Αλλού είναι το πρόβλημα το οποίο πάει να… τινάξει τη μεταγραφή.

Ποιο είναι αυτό; Ότι ένας παίκτης σαν τον Σρνα θέλει να αγωνίζεται. Πάντα. Σε όποια ηλικία κι αν είναι. Έτσι έχει μάθει ο Κροάτης και με αυτή τη λογική δέχτηκε να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ. Όμως στο δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει ο Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ τη σεζόν που πέρασε, αν όχι ο MVP.

Να χωρέσουν και οι δύο στην ενδεκάδα δεν γίνεται. Είναι τέτοιο το στυλ παιχνιδιού τους, που κανείς δεν μπορεί να παίξει αριστερά. Και δύσκολα να δεχτεί ο Μάτος να παίξει ως εξτρέμ, ώστε να βρίσκεται πίσω του ο Σρνα. Αφήστε που και ο Λουτσέσκου, που στηρίζει πολλά στους ακραίους, δεν θα έβγαζε έναν κανονικό εξτρέμ για να κάνει… αλχημείες.

Εκεί, λοιπόν, υπάρχει πρόβλημα. Ο Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρος από την αρχή: “Εγώ τον θέλω τον παίκτη, αλλά βασικός μου μπακ είναι ο Μάτος. Και δεν θα αλλάξει”. Αυτή ήταν η κουβέντα του Ρουμάνου όταν έμαθε πως υπάρχει περίπτωση να πάρει ο ΠΑΟΚ τον 36χρονο μπακ. Φυσικά ο Σρνα ούτε να… ακούει δεν θέλει για πάγκο. Να παίζει θέλει. Και για να βάλει την υπογραφή του σε ομάδα, πρέπει να το διασφαλίσει αυτό. Αν θα τα καταφέρει θα φανεί. Διαφορετικά, θα οδεύουμε προς το οριστικό “ναυάγιο”.

ΔΙΑΒΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη έκπληξη – «Κλέβει» παίκτη απ’ τον Νταμπίζα ο ΠΑΟΚ – Τι λένε στη Θεσσαλονίκη (pic)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments