Αθλητισμός

Ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, τον θέλει η Παρτιζάν

Ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, τον θέλει η Παρτιζάν
Ποιος είναι ο προπονητής για τον οποίο είχαν ακουστεί φήμες για τον Παναθηναϊκό.

Μέσα στα ονόματα που ακούστηκαν για αντικαταστάτες του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό ήταν και αυτό του Μίλαν Ράσταβατς. Του προπονητή της Ξάνθης, ο οποίος ξεχώρισε τη σεζόν που πέρασε. Η Ξάνθη έκανε καταπληκτική πορεία και έχασε την ευρωπαϊκή έξοδο στην ισοβαθμία.

Μάλιστα, έφυγε με τη νίκη από τη Λεωφόρο με 2-1 την τελευταία αγωνιστική κι εκείνο το βράδυ ήταν που… φούντωσαν οι φήμες για τους πράσινους και για το πιθανό ενδιαφέρον που θα μπορούσαν να δείξουν.

Ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πάντα ως πρώτη επιλογή τον Γιώργο Δώνη για τον Παναθηναϊκό. Με τον οποίο αναμένεται οριστική εξέλιξη σήμερα. Ωστόσο ο Ράσταβατς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλης μεγάλης ομάδας. Όχι της Ελλάδας, αλλά της Σερβίας.

Στη Σερβία ακούγεται πως η λίστα που έχουν δημιουργήσει οι διοικούντες την Παρτιζάν έχει ψηλά το όνομα του προπονητή της Ξάνθης. Και πως δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε πρόταση, αφού ο νυν τεχνικός της ομάδας, ο Τζούκιτς, φαίνεται πως μετράει μέρες στον πάγκο. Υπομονή λίγες μέρες και θα μάθουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναθηναϊκός: Έγινε η συνάντηση Δώνη – Νταμπίζα, πολύ κοντά πλέον η συμφωνία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments