Αθλητισμός

Τελειώνει απ’ τον Παναθηναϊκό

Τελειώνει απ’ τον Παναθηναϊκό
Θα αποτελέσει παρελθόν μετά τους τελικούς

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά τους τελικούς και καλείται να αλλάξει τα δεδομένα και να επαναφέρει το πλεονέκτημα της έδρας. Οι “πράσινοι” έκαναν πολύ κακή εμφάνιση στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο 0-1 πλέον στη σειρά.

Και σ’ αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έχει… ξεμείνει από σουτέρ. Διότι οι δύο καλύτεροι σουτέρ του βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση.

Ο λόγος για τους Ματ Λοτζέσκι και Κέι Σι Ρίβερς, που το μέλλον τους στον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Ο πρώτος δεν κατάφερε να βοηθήσει επί της ουσίας όλη τη σεζόν και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ και μετά το καλοκαίρι.

Ο Αμερικανός υπήρξε ένα από τα πρώτα βιολιά του Παναθηναϊκού, αλλά μετά τον τραυματισμό του είναι εξαφανισμένος. Μάλιστα στον πρώτο τελικό, όσο κι αν προσπαθούσε να βρει ρυθμό και να πετύχει κάποιο μεγάλο σουτ, δεν τα κατάφερνε με αποτέλεσμα να κάνει… ζημιά στην ομάδα.

Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ότι θα αποχωρήσει και αυτός δεδομένα, αλλά σίγουρα στην ομάδα κάνουν δεύτερες σκέψεις πλέον. Κι αν το πρωτάθλημα χαθεί, θα ισχυροποιηθούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments