Αθλητισμός

Σκάει η βόμβα: Κλείνει με 1,8 εκατομμύρια ο Τζέιμς, που θέλει φάιναλ φορ

Σκάει η βόμβα: Κλείνει με 1,8 εκατομμύρια ο Τζέιμς, που θέλει φάιναλ φορ
Χρυσώνουν τον Αμερικανό.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι πλέον ελεύθερος στην αγορά, αφού το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε. Και μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να του κάνει πρόταση για να τον κρατήσει, μιας και μετά την οικονομική υπέρβαση που έγινε στην περίπτωση του Νικ Καλάθη, δεν υπάρχει… χώρος για άλλο μεγάλο συμβόλαιο στα γκαρντ.

Ωστόσο, ο Αμερικανός δεν θα έχει πρόβλημα να βρει άλλη ομάδα. Ήδη οι προτάσεις υπάρχουν για τον έμπειρο γκαρντ και οι φήμες… οργιάζουν πως η Αρμάνι ακόμα περισσότερο στην πρόταση που του έκανε. Μια πρόταση που πλέον φτάνει το 1,8 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Και μια πρόταση που δεν έχει από πουθενά αλλού.

Ωστόσο, ο Τζέιμς εμφανίζεται ακόμα επιφυλακτικός. Και ο λόγος είναι ότι θέλει να βρίσκεται σε μια ομάδα η οποία θα έχει σαν στόχο το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Πέρσι η Αρμάνι ήταν από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο Αμερικανός θα… ζητήσει συμπαίκτες από το πάνω ράφι, σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν υπογράψει. Είναι κάτι που συνηθίζουν άλλωστε τα μεγάλα ονόματα. Να ζητούν συμπαίκτες που θα μπορέσουν μαζί τους να φτάσουν στην κορυφή. Αυτό θέλει και ο Τζέιμς. Σε όποια ομάδα αγωνίζεται, οι προϋποθέσεις να είναι για φάιναλ φορ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments