Αθλητισμός

Στα… κόκκινα ο Δώνης – “Μέχρι αρχές Αυγούστου, αλλιώς…”

Στα… κόκκινα ο Δώνης – “Μέχρι αρχές Αυγούστου, αλλιώς…”
Δώνης και Νταμπίζας μοιάζουν μόνοι...

Ο Γιώργος Δώνης βλέπει πως καθυστερεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού χωρίς να ευθύνεται ούτε ο ίδιος, ούτε φυσικά ο Νίκος Νταμπίζας, που… παλεύει με όσα όπλα έχει για να βρει παίκτες που θα ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής.

Ωστόσο, οι δύσκολες συνθήκες φέρνουν προβλήματα. Παίκτες που ήταν έτοιμοι να υπογράψουν βάζουν έξτρα απαιτήσεις, όπως ο Καμπετσής, το ίδιο και ομάδες, όπως η Ντόρτμουντ. Και ο Παναθηναϊκός που περιμένει… εκατομμύρια από Αλαφούζο και Παϊρότζ, συνεχίζει να βλέπει τις μεταγραφές με το κυάλι!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε κατά την αποχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία και είπε κάτι πολύ σημαντικό: “Πρέπει να κλείσει το ρόστερ μέχρι αρχές Αυγούστου. Διαφορετικά θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια”, ήταν το… μήνυμα προς τη διοίκηση.

Ωστόσο, τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν είναι, αφού τη στιγμή που ο Δώνης περιμένει μεταγραφές και ο Νταμπίζας προσπαθεί, από τη διοίκηση δεν δείχνουν να κάνουν την παραμικρή κίνηση. Και δεν βοηθούν ούτε σε περιπτώσεις που χρειάζονται έστω λίγα χρήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments