Αθλητισμός

«Καίγεται» για δύο θέσεις ο Δώνης – Καθοριστικό ραντεβού αύριο, ποιος πλησιάζει στη Λεωφόρο

«Καίγεται» για δύο θέσεις ο Δώνης – Καθοριστικό ραντεβού αύριο, ποιος πλησιάζει στη Λεωφόρο
Στα... κόκκινα ο Δώνης για τις μεταγραφές, περιμένει ενίσχυση.

Δεν είναι μόνο το θέμα του επιθετικού που απασχολεί τον Γιώργο Δώνη και ψάχνει να βρει τη λύση. Πράγματι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα σέντερ φορ που θα του δώσει τις βοήθειες που πέρσι δεν είχε, βάζοντας τον Χρήστο Δώνη σε θέση επιθετικού για τη μισή σεζόν.

Όμως δεν είναι μόνο η θέση του φορ. Ο Δώνης χρειάζεται άμεσα και έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα δώσει λύσεις στα μετόπισθεν, αφού βλέπει πως με αυτούς που έχει δεν βγαίνει ολόκληρη η σεζόν. Και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να… χαραμίσει τον Κουρμπέλη και να τον πάρει από τη μεσαία γραμμή.

Αύριο ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να τα πει με τον Νίκο Νταμπίζα για το θέμα των μεταγραφών, προκειμένου να τρέξει ο σχεδιασμός και ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει να κλείνει ποδοσφαιριστές.

Για τον επιθετικό τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Καμπετσής είναι η πρώτη επιλογή για επιθετικό κάτω των 23 ετών και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, ενώ ένας εκ των Ρεγκάκου ή Σιφναίου αναμένεται να ακολουθήσουν. Στη συνέχεια οι «πράσινοι» θα ασχοληθούν με περιπτώσεις παικτών άνω των 23.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments