Τεχνολογία

Ραντεβού στα τυφλά!

Ραντεβού στα τυφλά!
Ένα νέο application που θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που θα ξέρετε ότι σίγουρα έχετε κάτι κοινό. Από την Ελισάβετ Σπανού για το pagenews.gr.

​​Το να βγαίνεις ραντεβού με έναν εντελώς άγνωστο, δεν είναι κι ό,τι πιο εύκολο, υποθέτω. Στιγμές αμηχανίας, χαζοσυζητήσεις, μεγάλες παύσεις για να δεις στο τέλος, αν υπάρχει κάτι κοινό κι αν θα υπάρξει δεύτερη φορά!

Εάν είστε από τους τύπους, που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και διάφορα applications για γνωριμίες -εκεί συνήθως είναι που δεν έχεις ιδέα, τι θα συναντήσεις- νομίζω ότι σας έχω ένα από τα καλύτερα.

Λέγεται “Hater”. Θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 8 Φλεβάρη και θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους, με τους οποίους θα ξέρετε ότι σίγουρα έχετε κάτι κοινό. Τί κοινό; Αυτό ή αυτά που μισείτε!

Με πάνω από 2.000 θέματα, από την γλουτένη και το κάμπινγκ μέχρι τον Τραμπ (αν ήταν Ελληνικό το app δηλ., θα είχε και Τσίπρα;(!)), το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να σκρολλάρεις την οθόνη σου, πάνω, κάτω, αριστερά ή δεξιά, ανάλογα με το αν μισείς, σου αρέσει ή δεν σου αρέσει κάτι. Μετά ένας ολόκληρος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου κι αν μισείτε ή απεχθάνεστε τα ίδια, μπορείτε να γίνετε μια γροθιά και γιατί όχι αν “κάτσει”, να σφιχταγκαλιαστείτε στο τέλος!


​​Δημιουργός του ο Brendan Alper. Αφού παραιτήθηκε από τη θέση, που είχε στην Goldman Sachs, προκειμένου να γίνει συγγραφέας κωμικών σεναρίων, στην προσπάθειά του να γράψει ένα «σκετς», του ήρθε η ιδέα! Κι εκεί που όλο αυτό σου φαίνεται αλλόκοτο, έρχεται η επιστήμη να σου επιβεβαιώσει πως έχει βάση. Το 2006 μία κοινωνική ψυχολόγος, η Jeniffer Bosson, δημοσίευσε μια σειρά από έρευνες, που λένε πως τελικά οι άνθρωποι σχετίζονται και δημιουργούν πιο εύκολα φιλίες με εκείνους, με τους οποίους μισούν τα ίδια πράγματα.

Αν μέχρι τώρα το να ψάχνετε για κάποιον, με τον οποίο έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα, δεν έφερε αποτέλεσμα ή δεν ήταν αρκετό, ώστε να συντηρηθεί η σχέση, τότε μπορεί το “Hater” να είναι πιο αποτελεσματικό, ποιός ξέρει; Το σίγουρο είναι ότι θα έχετε κάτι να πείτε ακόμα και με έναν άγνωστο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments