Ελλάδα

Ανακοίνωση της αστυνομίας για τον 30χρονο ύποπτο αστυνομικό στην Καστοριά

Ανακοίνωση της αστυνομίας για τον 30χρονο ύποπτο αστυνομικό στην Καστοριά
Ειδικός φρουρός που τα τελευταία χρόνια υπηρετεί στην Καστοριά ο ύποπτος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή - Μια κάμερα που βρίσκεται κοντά στην πιάτσα των ταξί "πρόδωσε" τον δράστη.

Σάλος έχει προκληθεί με τη σύλληψη 30χρονου αστυνομικού ως βασικού υπόπτου για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί χθες βράδυ στην Καστοριά.

Οι Αρχές, μετά από ανάκριση, συνέλαβαν τον 30χρονο αστυνομικό ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- συμμετείχε και στις έρευνες για… τον εντοπισμό του δολοφόνου! Ο ύποπτος είναι 30 ετών, ειδικός φρουρός και υπηρετούσε στην Καστοριά τα τελευταία χρόνια.

Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε η αστυνομία: “Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς, συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια”.

Η κάμερα τον πρόδωσε

Μια κάμερα που βρισκόταν κοντά στον δρόμο από τον οποίο επιβιβάστηκε ο αστυνομικός στο ταξί του άτυχου οδηγού ταξί πρόδωσε τον δολοφόνο. Σε μια κάμερα, όπου υπάρχει στην πιάτσα των ταξί που ήταν σταθμευμένο το όχημα αποτυπώνεται ένας άνδρας να μπαίνει στο ταξί.

Έπειτα από ανάλυση των ανδρών της αστυνομίας, που εμφάνιζαν το πρόσωπό του, κατέληξαν στον 30χρονο ειδικό φρουρό και προχώρησαν στη σύλληψή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments