Αθλητισμός

Καμμένου: “Ο Πάνος αντέδρασε ως αδερφός, όχι ως πολιτικό πρόσωπο”

Καμμένου: “Ο Πάνος αντέδρασε ως αδερφός, όχι ως πολιτικό πρόσωπο”
Για ένα θέμα που μεγαλοποιήθηκε λόγω της παρουσίας του αδερφού της, Πάνου Καμμένου, έκανε λόγο η προπονήτρια της Βουλιαγμένης.

Για το περιστατικό που συνέβη χθες στον αγώνα πόλο μεταξύ της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού μίλησε η προπονήτρια της πρώτης, Αλεξία Καμμένου, αδερφή του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος έκανε χειρονομίες προς οπαδούς του Ολυμπιακού που τον έβριζαν.

“Δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες, δεν επικαλούμαι συγγενείς και δεν μου έχουν χαρίσει τίποτα. Δεν γίνεται για εμένα το όλο σκηνικό, εγώ είμαι προπονήτρια. Μεγαλοποιήθηκε το θέμα λόγω του αδερφού μου, αλλά ο Πάνος αντέδρασε ως αδερφός μου και όχι ως πολιτικό πρόσωπο.

Όλοι όμως κοίταξαν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση. Ήταν μια κακή στιγμή και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, μπούκαραν στο κολυμβητήριο από πόρτα που δεν έπρεπε να ανοίξει και αντέδρασαν με μένος.

Δεν έχω μιλήσει με τον αδερφό μου από χθες, δεν γνώριζα καλά το τι συνέβη και μετά είχα το μυαλό μου στο παιχνίδι. Όλο αυτό είχε ξεκινήσει πριν έρθει ο Πάνος στην πισίνα, μετά κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν το κάναμε για εσένα, είμαστε οπαδοί.

Το γυναικείο πόλο έχει προσφέρει τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό και πρέπει να αναλάβουν επιτέλους οι υπεύθυνοι για τέτοια περιστατικά και να αφήσουν εμάς να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο”, ανέφερε η Αλεξία Καμμένου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments