Αθλητισμός

Στην τρίτη κατηγορία η Μόναχο 1860 του Περέιρα – Χάος στο γήπεδο από επεισόδια (pics)

Στην τρίτη κατηγορία η Μόναχο 1860 του Περέιρα – Χάος στο γήπεδο από επεισόδια (pics)
Μεγάλης έκτασης επεισόδια στην Αλιάνζ Αρένα από τους οπαδούς της Μόναχο, που δεν μπόρεσαν να αντέξουν τον υποβιβασμό της ομάδας, στον πάγκο της οποίας είναι ο Βίτορ Περέιρα.

Χαμός επικράτησε στην Αλιάντς Αρένα, η οποία γέμισε από 62.000 οπαδούς της Μόναχο 1860 στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ με τη Ρέγκενσμπουργκ για την παραμονή της στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Η ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, έπεσε θύμα τεράστιας έκπληξης αφού ηττήθηκε με 2-0 (1-1 το πρώτο ματς) και από φαβορί για άνοδο (είχε το τρίτο μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας) υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία.

Κάτι που πυροδότησε φοβερά επεισόδια στην εξέδρα, αφού περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος οι οπαδοί της Μόναχο 1860 άρχισαν να πετάνε τα πρώτα αντικείμενα στο γήπεδο.

Παρά τις εκκλήσεις των παικτών της ομάδας και την παρουσία έντονης αστυνομικής δύναμης, τα αντικείμενα άρχισαν να πέφτουν βροχή με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα στο 82ο λεπτό.

Οι οπαδοί άρχισαν να απειλούν ότι θα κάψουν το γήπεδο (!) και άρχισαν να ξηλώνουν πάσης λογής αντικείμενα, με τις σκηνές να είναι πρωτοφανείς για γερμανικό γήπεδο. Μετά από 20λεπτη διακοπή, το μπαράζ παραμονής συνεχίστηκε με τους οπαδούς των γηπεδούχων να γιουχάρουν έντονα τους παίκτες των Βαυαρών σε κάθε τους επαφή με τη μπάλα, με τον Βίτορ Περέιρα να ακούει κι αυτός τα εξ’ αμάξης για τον υποβιβασμό της Μόναχο 1860 που ισοδυναμεί με οικονομική καταστροφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments