Αθλητισμός

Ο Μπεργκ φεύγει μόνο με 10 εκατομμύρια

Ο Μπεργκ φεύγει μόνο με 10 εκατομμύρια
Οι δηλώσεις του Σουηδού επιθετικού προκαλούν ανησυχία στο «Τριφύλλι», με τους διοικούντες να τονίζουν πως μόνο με μία άκρως ικανοποιητική προσφορά θα που το οκ για να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

ntt t

Οι δηλώσεις του Σουηδού επιθετικού προκαλούν ανησυχία στο «Τριφύλλι», με τους διοικούντες να τονίζουν πως μόνο με μία άκρως ικανοποιητική προσφορά θα πουν το «ναι» σε ενδεχόμενη μετακίνησή του.

Ο στράικερ του Παναθηναϊκού δηλώνει απογοητευμένος από την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει αφήσει και ορισμένες αιχμές για τη νέα «σφιχτή» οικονομική πολιτική του συλλόγου. Από τη στιγμή λοιπόν που θέλει να αγωνίζεται σε ένα σύλλογο, ο οποίος όχι μόνο διεκδικεί αλλά κατακτά και τίτλους, είναι πιθανό σύντομα να πει «αντίο» στη χώρα μας.

Στην «πράσινη» ΠΑΕ είναι ξεκάθαροι όμως. Ο Μάρκους Μπεργκ δεν πωλείται με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα… πέσει οικονομικά μόλις στα 3/4 της ρήτρας του Σκανδιναβού στράικερ που είναι στα 7 εκατομμύρια ευρώ και ο λόγος είναι τα δικαιώματα.

Ο Παναθηναϊκός διατηρεί το 55% των δικαιωμάτων του Μπεργκ, το 35% το Αμβούργο και το υπόλοιπο 10% ο ποδοσφαιριστής με τον μάνατζερ του.

Δηλαδή, αν οι πράσινοι πουλήσουν τον Μπεργκ στα 7 εκατομμύρια ευρώ, τότε στα ταμεία τους βάλουν 3,8 εκατ. ευρώ, ενώ αν η τιμή πώλησης είναι στα 10 εκατ. ευρώ τότε ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments