Αθλητισμός

Μέχρι και η Μίλαν “φέσωσε” την ΕΠΟ!

Μέχρι και η Μίλαν “φέσωσε” την ΕΠΟ!
Tα στοιχεία της Deloitte για τα οικονομικά σκάνδαλα της ΕΠΟ συνεχίζουν να προκαλούν εντύπωση, καθώς την "αμαρτωλή" Ομοσπονδία κατάφερε να φεσώσει μέχρι και η Μίλαν!

​O οικονομικός έλεγχος που έχει διενεργήσει η Deloitte στην ΕΠΟ έχει βγάλει τρομερά σκάνδαλα από την εποχή που η ομοσπονδία έδινε με το… τσουβάλι χρήματα, δάνεια και εισιτήρια δίχως να επιστρέφονται ποτέ τα οφειλόμενα.

Η εφημερίδα «Documento» αποκαλύπτει το δεύτερο μέρος του πορίσματος της Deloitte, όπου έρχονται στο φως απίστευτα «φέσια» στην Ομοσπονδία ακόμη και από την Μίλαν!

Συγκεκριμένα η ιταλική ομάδα χρωστάει 40.000 ευρώ στην ΕΠΟ από τον τελικό του Champions League της Αθήνα του 2007, καθώς οι ιθύνοντες της αποστολής δεν πλήρωσαν ποτέ τις έξτρα χρεώσεις στο ξενοδοχείο που διέμεναν, με αποτέλεσμα να τις καταβάλει η Ελληνική Ομοσπονδία.

Μεταξύ άλλων υπάρχουν οφειλές και από παράγοντες που έχουν απομακρυνθεί από την ΕΠΟ. Πρώην μέλος του ΔΣ οφείλει 5.200 ευρώ, ενώ φίλος συμβούλων φέρεται να έχει πάρει από τα ταμεία 24.000 ευρώ.

Οι μεγάλες οφειλές ωστόσο έρχονται ενδεικτικά από τις ΕΠΣ στα 4 εκ. ευρώ, από ακάλυπτες επιταγές ύψους 600.000 ευρώ με πρόεδρο αθηναϊκής ΠΑΕ η οποία αγωνίζεται πλέον στο τοπικό να έχει ρίξει «κανόνι» 200.000 ευρώ, αλλά και από την Stadium Sport ύψους 714.285 ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της περιόδου 2002-2008.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments