Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπεργκ, Κολοβέτσιο και… αντί – Χουλτ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπεργκ, Κολοβέτσιο και… αντί – Χουλτ
Οι τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, το "καυτό" θέμα του Σουηδού και ο παίκτης που έρχεται πίσω από τον αριστερό μπακ.

Στα Εμιράτα “έβγαλαν” χθες την είδηση πως η Αλ Αϊν είναι κοντά στην απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ και μάλιστα έγραφαν ότι υπάρχει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” διέψευσαν το συγκεκριμένο θέμα, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο πως ο Σουηδός θα παραμείνει στην ομάδα. Όσο περνάει ο καιρός το όνομά του ακούγεται ολοένα και περισσότερο στην “πιάτσα”, ενώ αν σκάσει πρόταση 10 εκατομμυρίων, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει τίποτα, καθώς τόση είναι η ρήτρα του.

Το θέμα Κολοβέτσιου

Σαν κλεισμένη παρουσιάζεται σήμερα η περίπτωση του Κολοβέτσιου για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ούτε σε αυτό θα πρέπει να είμαστε σίγουροι. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θέλει να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι, πλην όμως θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τι συνεπάγεται αυτό; Να πάρει περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που του προσφέρει προς το παρόν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος του δίνει τα μισά απ’ αυτά που έπαιρνε ο Ράσμους Τελάντερ.

Παράλληλα, η περίπτωση του Φελίπε Φερέιρα, όντως αποτελεί προχωρημένη μεταγραφή του Νίκου Λυμπερόπουλου και πρόκειται για τον παίκτη που προορίζεται για μπακ απ του Νίκλας Χουλτ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments