Αθλητισμός

Ευρωμπάσκετ 2017: Εικόνα διάλυσης η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ – Τσακώνονται μέσω δηλώσεων

Ευρωμπάσκετ 2017: Εικόνα διάλυσης η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ – Τσακώνονται μέσω δηλώσεων
Το Ευρωμπάσκετ 2017 εξελίσσεται σε εφιάλτη για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ. Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ιωάννης Παπαπέτρου... τσακώθηκαν μέσω δηλώσεων. "Να παίζουν όσοι θέλουν", είπε ο Αντετοκούνμπο. "Δεν υπάρχουν αυτά που λέει", απάντησε ο Παπαπέτρου. "Τελικός" αύριο με Πολωνία.

Το Ευρωμπάσκετ 2017 εξελίσσεται σε πραγματικό εφιάλτη για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ και για τους Έλληνες φιλάθλους, που αλλιώς είχαν μάθει τη συγκεκριμένη ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Ομάδα που χάνει με κάτω τα χέρια και παίκτες που… τσακώνονται μέσω δηλώσεων.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έριξε… βόμβα μετά το τέλος του ματς, λέγοντας πως κάποιοι παίκτες δε θέλουν να είναι εκεί. "Να παίζουν αυτοί που θέλουν να παίζουν με την ψυχή τους για την Εθνική ομάδα", είπε ο Αντετοκούνμπο και αποχώρησε από τη μεικτή ζώνη. 

Αμέσως μετά ήρθε σκληρή απάντηση από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος τόνισε πως αυτά που λέει ο Αντετοκούνμπο δεν… υπάρχουν και τον κάλεσε να μη δείχνει με το δάχτυλο του συμπαίκτες του.

Οταν ρωτήθηκε σχετικά με τη δήλωση του Θανάση ο Ιωάννης Παπαπέτρου απάντησε: «Αυτά δεν υπάρχουν! Αυτά δεν υπάρχουν! Συγγνώμη κιόλας, αυτά δεν υπάρχουν το να παίξουν όσοι θέλουν… Δε νομίζω ότι δεν θέλει κανένας. Είναι πολύ άσχημο να βγάζεις το δάχτυλο και να υποδεικνύεις κάποια άτομα όταν είσαι σε μια ομάδα. Εδώ δεν παίζουμε τένις, είναι ομαδικό το άθλημα. Αυτά δεν υπάρχουν, αλλά πέραν τούτου τώρα δεν μπορούμε να κλάψουμε, αύριο παίζουμε την πρόκριση», είπε ο Παπαπέτρου.

Όλα αυτά, λίγα λεπτά μετά από ακόμα μία ήττα και λίγες ώρες πριν τον αυριανό "τελικό" πρόκρισης με την Πολωνία, όπου η Εθνική με ήττα θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση. Την ίδια ώρα, μάλιστα, που η Εθνική μοιάζει… ακυβέρνητο καράβι, αφού ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από το Ελσίνκι και να επιστρέψει στην Αθήνα και με Έλληνες φιλάθλους να βρίζουν τον  Γ.Γ. της Ομοσπονδίας μπάσκετ Παναγιώτης Τσαγκρώνη, ο οποίος τα άκουσε και για τον Βασιλακόπουλο.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη ωστόσο να κρατάει χαμηλούς τόνους και να μη θέλει από την πλευρά του να απαντήσει στον Αντετοκούνμπο, αφού όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε:

«Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάσω τη δήλωση του συμπαίκτη μου. Υπάρχει στεναχώρια κι απογοήτευση για την εικόνα που έχουμε παρουσιάσει. Παρ’ όλα αυτά η τύχη βρίσκεται στα χέρια μας και πρέπει να πάρουμε μία νίκη αύριο για να προκριθούμε. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι στα αποδυτήρια. Όλοι έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Δεν υπάρχει κανείς που θέλει να χάνει η ομάδα του» πρόσθεσε συνεχίζοντας.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο ματς που έρχεται κόντρα στην Πολωνία: «Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει η εικόνα μας άρδην και ότι θα περάσουμε. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες τους και να αλλάξουμε την εικόνα μας μέσα σε 24 ώρες. Στην ουσία, το ματς με την Πολωνία είναι νοκ-άουτ. Υπάρχει απογοήτευση και σε εμάς και στον κόσμο, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Φινλανδία 77-89 – "Τελικός" αύριο με Πολωνία

Έλληνες φίλαθλοι σε Τσαγκρώνη για Βασιλακόπουλο: «Σηκωθείτε φύγετε, εσύ κι ο άλλος»!

Κώστας Μίσσας: Είχαμε άγχος και πίεση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments