Αυτοκίνητο

Mini Cooper: Γιατί πρωταγωνιστεί στη Φρανκφούρτη;

Mini Cooper: Γιατί πρωταγωνιστεί στη Φρανκφούρτη;
To «μοτό» της Mini Cooper για το σαλόνι της Φρανκφούρτης είναι η …διαμόρφωση των μελλοντικών αστικών μετακινήσεων, με διασκεδαστικό και κυρίως οικολογικό τρόπο! Η Mini, ακολουθώντας πιστά τα «ηλεκτρικά» μονοπάτια της BMW, τοποθετεί στο πιο κεντρικό της σημείο του περιπτέρου της, την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ένα κόνσεπτ ηλεκτρικό, το MINI Electric Concept και ένα ηλεκτρουβριδικό που θα πάρει γρήγορα διαβατήριο εμπορικής καριέρας.

Το πρωτότυπο όχημα, το MINI Electric Concept προαναγγέλλει το μοντέλο παραγωγής που θα ακολουθήσει σύντομα. Το πρώτο, αμιγώς ηλεκτρικό Mini Cooper με παραγωγή μεγάλης κλίμακας θα κυκλοφορήσει το 2019 – ακριβώς 60 χρόνια από τότε που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το κλασικό Mini.

Στη Φρανκφούρτη, από 14 – 24 Σεπτεμβρίου, η Βρετανική premium κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων παρουσιάζει ένα ποικίλο αντιπροσωπευτικό δείγμα της γκάμας της, με μοντέλα από το τρέχον προϊοντικό πρόγραμμα, πολυάριθμες προτάσεις προαιρετικού εξοπλισμού και τις τελευταίες προσθήκες στον τομέα των αξεσουάρ και των προϊόντων lifestyle. Εκεί και είναι και τα μοντέλα εξηλεκτρισμού της φίρμας.

Το ισχυρό σύστημα κίνησης του MINI Electric Concept χρησιμοποιεί την ενέργεια μιας μπαταρίας ιόντων λιθίου, διασφαλίζοντας μέγιστη αυτονομία και ευελιξία MINI σε συνδυασμό με μηδενικούς ρύπους.

Πολλά εξαρτήματα είναι από ανθρακονήματα που μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση. Να τονιστεί, ότι προάγγελος των ηλεκτρικών της φίρμας ήταν το MINI E που παρουσιάστηκε το 2008. Το πρώτο ηλεκτρικό όχημα παραγωγής θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της MINI στην Οξφόρδη.

Δίπλα του και το MINI Cooper S E Countryman ALL 4. Το συγκεκριμένο είναι το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Βρετανικής μάρκας , το οποίο χάρη στην αυτονομία της μπαταρίας του φτάνει τα 42 χιλιόμετρα. Θα μπορεί να κινείται ηλεκτρικά έως την ταχύτητα των 125 χλμ/ώρα. Θα αποδίδει 224 ίππους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments