Αθλητισμός

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο ιδιοκτήτης πρότεινε 1 εκατομμύριο ευρώ στον Καβάνι για να μην εκτελεί τα πέναλτι

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο ιδιοκτήτης πρότεινε 1 εκατομμύριο ευρώ στον Καβάνι για να μην εκτελεί τα πέναλτι
Απίστευτα πράγματα στην Παρί Σεν Ζεμέν. Ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι, πρόσφερε 1 εκατομμύριο ευρώ στον Έντισον Καβάνι για να σταματήσει να εκτελεί τα πέναλτι και να τα αναλάβει ο Νεϊμάρ, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν τα δέχθηκε.

Σύμφωνα με την «El Pais», η κόντρα μεταξύ των Έντισον Καβάνι και Νεϊμάρ συνεχίζει να υφίσταται και για τον λόγο αυτό, το μεγάλο αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν προσπάθησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι, πρόσφερε 1 εκατομμύριο ευρώ στον Ουρουγουανό φορ για να σταματήσει να εκτελεί τα πέναλτι, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν τα δέχθηκε.

Αμέσως μετά, ο ισχυρός άνδρας της Παρί στράφηκε στον Βραζιλιάνο και προσπάθησε με τα λόγια να τον πείσει πως εκείνος είναι ο «βασιλιάς» της ομάδας και πως δεν έχει ανάγκη τα πέναλτι όταν σχεδόν όλο το παιχνίδι της ομάδας γίνεται για εκείνον, σε αντίθεση με τον Καβάνι που ζει μόνο για το γκολ…

Μένει να δούμε αν θα έχουμε νέα… επεισόδια στο σήριαλ με τους δύο σούπερ σταρς του ποδοσφαίρου και τι θα γίνει στο επόμενο πέναλτι που θα κερδίσει η Παρί Σεν Ζερμέν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments