Αθλητισμός

ΠΑΟΚ-Λαμία 0-1

ΠΑΟΚ-Λαμία 0-1
Μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ, ο ΠΑΟΚ έχασε από την Λαμία στην Τούμπα (το γκολ ο Τσούκαλος στο 89') και έδειξε ότι ακόμα ψάχνεται. Μόνο τρεις φάσεις σε σύνολο 90 λεπτών για την ομάδα του Στανόγεβιτς.

Δημιούργησε συζήτηση. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στα δύο πρώτα του επίσημα παιχνίδια δεν είχε Ελληνα στην 11αδα. Ταυτόχρονα ο «Δικέφαλος του Βορρά» προβλήματιζεται με τις εμφανίσεις του και σε φιλικό επίπεδο αλλά και στα ματς με την Ολιμπίκ. Αυτός ο προβληματισμός αυξήθηκε μετά και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στην Τούμπα (1-1 το βράδυ της Τρίτης) και πιθανότατα θα συνεχιστεί να προκαλεί συζητήσεις μετά την ήττα από την Λαμία.

Σ’ ένα φιλικό 24 ώρες μετά από αυτό του ΠΑΣ, ο ΠΑΟΚ έχασε από την νεοφώτιστη ομάδα του Μπάμπη Τεννέ με τον Στανόγεβιτς να βάζει στην 11αδα τους Ελληνες παίκτες. Ομως δεν είναι (μόνο) οι παίκτες. Γιατί ο «Δικέφαλος του Βορρά» έβγαλε τα ίδια προβλήματα που εμφάνισε και κόντρα στον ΠΑΣ. Λίγες τελικές φάσεις, σχεδόν καθόλου πίεση στον αντίπαλο και φυσικά όχι μόνο δε νίκησε αλλά εν τέλει έχασε γκολ μιας και η Λαμία βρήκε γκολ στο 89′ με τον Τσούκαλο.

ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ Η ΛΑΜΙΑ, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΠΕΛΚΑ

Αν μη τι άλλο η Λαμία έδειξε έτοιμη για ν’ αρχίσει τις υποχρεώσεις της στην Σούπερ Λίγκα. Μπήκε στην Τούμπα με διάθεση να κρατήσει την μπάλα και να βγάλει φάσεις. Και το έκανε. Στο πρώτο 20λεπτο απείλησε με Βουό και Πιτί (πολύ καλά στοιχεία ο Ισπανός) αλλά οι προσπάθειες τους κατέληξαν άουτ.

Η μοναδική ουσιαστικά φάση του ΠΑΟΚ ήρθε λίγο αργότερα με τον Πέλκα. Κουλούρης, Αθανασιάδης και Πέλκας άλλαξαν ωραία την μπάλα ο τελευταίος έκανε το πλασέ αλλά έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Παντελιάδης (23′). Στο 24′ ο Κουλούρης απείλησε με σουτ αλλά έδιωξε ο Παπαδόπουλος και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι «έσβησαν». Στα επόμενα 65 λεπτά αγώνα έκαναν μόνο μία τελική (!) κι αυτή πάλι με τον Πελκά (κεφαλιά στο 65′ άουτ).

ΝΙΚΗ Η ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΤΣΟΥΚΑΛΟ

Αντίθετα η Λαμία βρήκε… όρεξη και τρεξίματα μετά τα 60 λεπτά κι έδειχνε να κυνηγάει το γκολ. Το βρήκε στο 89′ με τον Τσούκαλο ο οποίος με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ακόμα μία εμφάνιση που πρέπει να προβληματίσει τον Στανόγεβιτς την ίδια ώρα που η Λαμία συνεχίζει το εντυπωσιακό της σερί στα φιλικά παιχνίδια και δείχνει πως οι προσθήκες μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της Σούπερ Λίγκας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς): Πασχαλάκης (60′ Σιαμπάνης), Πούγγουρας, Δημητρίου, Κωνσταντινίδης, Τσαούσης, Κάτσε, Χατζηδίμπας, Λημνιός (77′ Τζοβάρας), Πέλκας (83′ Δημητριάδης), Αθανασιάδης (70′ Γκαργκαλατζίδης), Κουλούρης.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκολής (46′ Καραγιάννης), Παντελιάδης (60′ Φράγκος), Μπλάζιτς (60′ Βάντερσον), Όμο (76′ Λινάρδος), Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (60′ Παπαργυρίου), Βουό (76′ Τσούκαλος), Πίτι (46′ Μπουλούλης).

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments