Αθλητισμός

ΑΕΚ: Πάει Τούμπα για να σφραγίσει την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος!

ΑΕΚ: Πάει Τούμπα για να σφραγίσει την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Αν οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα φύγουν με το διπλό από την Τούμπα και την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν νικήσουν Λαμία και Άρη αντίστοιχα (σε Καραϊσκάκης και Λεωφόρο), τότε στέφεται μαθηματικά και πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2024.

Η ΑΕΚ έγινε το βράδυ της Τετάρτης το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου

Η δουλειά για την ΑΕΚ ενδέχεται να τελειώσει ακόμα και την Κυριακή. Αν οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα φύγουν με το διπλό από την Τούμπα και την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν νικήσουν Λαμία και Άρη αντίστοιχα (σε Καραϊσκάκης και Λεωφόρο), τότε στέφεται μαθηματικά και πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2024.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Όλα τα παραπάνω ωστόσο μικρή σημασία έχουν για τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ που θέλει τους παίκτες του συγκεντρωμένους για μια δύσκολη αποστολή, καθώς μπροστά τους έχουν ένα μεγάλο διπλό που πρέπει να πάρουν στην Τούμπα. Άλλωστε για εκείνον δεν ήταν τελικός μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και οι άλλοι τρεις που ακολουθούν.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ως φιλοσοφία του μεταξύ άλλων να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σε αυτή διαδικασία και να μην υπονομεύει κάποιο. Ωστόσο στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, φάνηκε ότι η ΑΕΚ ήταν προετοιμασμένη εδώ και καιρό γι’ αυτό και μπήκε απλά για να το πάρει.

Πηγή: sport24.gr//Θωμάς Τζουβάρας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments