Αθλητισμός

Η ασυνήθιστη εντολή Γερμανού προπονητή προς τους παίκτες του

Η ασυνήθιστη εντολή Γερμανού προπονητή προς τους παίκτες του
Διαβάστε γιατί ο τεχνικός της Βόλφσμπουργκ, Μάρτιν Σμιντ, έχει δώσει κατηγορηματική εντολή που αφορά τη... στοματική υγιεινή των ποδοσφαιριστών του.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο ρόλος ενός προπονητή δεν περιορίζεται μονάχα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά πολλάκις αφορά και σημεία της εξωγηπεδικής ζωής των ποδοσφαιριστών που έχει υπό τις οδηγίες του.

Λαμβάνοντας ως βάση την παραπάνω αρχή φαίνεται να λειτουργεί και ο τεχνικός της Βόλφσμπουργκ, Μάρτιν Σμιντ, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει δώσει εντολή στους ποδοσφαιριστές του για υποχρεωτικό βούρτσισμα των δοντιών τους, μετά το πέρας κάθε προπόνησης.

Κι αν δεν μπορείτε να φανταστείτε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό, ο Σμιντ φρόντισε να εξηγήσει λεπτομερώς τα… δεδομένα πίσω από αυτήν την -ομολογουμένως ασυνήθιστη- απόφασή του.

”Στο τέλος των προπονήσεων, δημιουργείται οξύτητα μέσα στο στόμα. Αυτό επιτίθεται στα ούλα και καταλήγει απευθείας στο αίμα. Το βούρτσισμα των δοντιών βοηθά στην γρηγορότερη ανάκτηση της ενέργειας. Οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να πλένουν τα δόντια τους μετά το τέλος των προπονήσεων, ακόμη και πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους”, ανέφερε σε συνέντευξή του στο ”Kicker”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments