Lifestyle

Θοδωρής Μαραντίνης: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που έχω ζητήσει» [vid]

Θοδωρής Μαραντίνης: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που έχω ζητήσει» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Glance.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: Ένοχος κρίθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων επειδή όπως φαίνεται δεν πλήρωνε στην πρώην γυναίκα του Σίσσυ Χρηστίδου το απαιτούμενο ποσό που είχε οριστεί για τη διατροφή των παιδιών τους.

Για τα παιδιά του και το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά το διαζύγιό του, μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης ο οποίος φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που το έχω ζητήσει. Πλέον σε κάποια πράγματα τα ζευγάρια έχουν εκ των πραγμάτων κι εκ του νόμου συνεπιμέλεια, στην ονοματοδοσία, στις ιατρικές αποφάσεις, στο ποιο σχολείο θα πάει.Εγώ έχω ήδη πολλά θέματα της συνεπιμέλειας υπαρκτά. Έχω σχεδόν μισή εβδομάδα τα παιδιά, πολύ χρόνο σε διακοπές, το κομμάτι του χρόνου σε εναλλασσόμενη κατοικία.

View this post on Instagram

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official)

Συνειδητοποίησα πόσα ζευγάρια βρίσκονται στα δικαστήρια ή σε ένταση για αυτό το θέμα. Είναι σοβαρό θέμα, καίει πολύ τους ανθρώπους και τα παιδιά. Μέσα από τον ανόητο καβγά που προκύπτει πίσω από την συνεπιμέλεια, την πληρώνουν τα παιδιά, που γίνονται μπαλάκι μέσα σε αυτό ή εργαλειοποιούνται με αφορμή το ποιος έχει την εξουσία, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά μια συνεννόηση. Όταν δεν υπάρχει αυτό το καλό κλίμα, θα έπρεπε να υπάρχει ένα τρόπος νομικά να βοηθάει το κλίμα για να υπάρχει καλή συνεννόηση» δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

“Στη φυλακή ο Θοδωρής Μαραντίνης”: Ξέφυγε η κόντρα με Σίσσυ Χρηστίδου – Απίστευτο πρωτοσέλιδο

Ένοχος κρίθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων επειδή όπως φαίνεται δεν πλήρωνε στην πρώην γυναίκα του Σίσσυ Χρηστίδου το απαιτούμενο ποσό που είχε οριστεί για τη διατροφή των παιδιών τους.Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής και συνθέτης καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να λύσει τις διαφορές του σχετικά με τη διατροφή έπειτα από αγωγή που είχε καταθέσει η παρουσιάστρια για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Βγαίνοντας από το δικαστήριο, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις λέγοντας μόνο: «Δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω».Το θέμα πάντως πήρε μεγάλες διαστάσεις, απασχόλησε αρκετές εκπομπές της τηλεόρασης, ενώ πρωτοσέλιδο περιοδικού κυκλοφόρησε με τον πρωτοσέλιδο τίτλο: «Στη φυλακή ο Θοδωρής Μαραντίνης»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments