Αθλητισμός

Μίκαελ Σουμάχερ: ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του

Μίκαελ Σουμάχερ: ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του
Ο Ρος Μπρον- τεχνικός διευθυντής της Φεράρι την περίοδο της παντοκρατορίας της Σκουντερία- σε δηλώσεις του πριν από λίγη ώρα μετέφερε τα πρώτα ευχάριστα νέα, μετά από καιρό, για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Η ιστορία είναι παγκοίνως γνωστή: στις 29 Δεκέμβρη του 2013 ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ είχε ένα ατύχημα κάνοντας σκι στις Άλπεις. Στη συνέχεια έπεσε σε κώμα, έμεινε για 7 μήνες σε κλινική προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του και από τον Σεπτέμβρη του 2014 κι έπειτα βρίσκεται στο σπίτι του, έχοντας «ξυπνήσει», όμως χωρίς το ευρύ κοινό να γνωρίζει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η φημολογία σχετικά με το αν βελτιώνονται τα πράγματα ή χειροτερεύουν θυμίζει τρενάκι στο λούνα παρκ (έχει, δηλαδή, τα πάνω και τα κάτω της- άλλοτε ακούγεται πως είναι ήδη καλύτερα, άλλοτε αρχίζουν να βγαίνουν στη φόρα τα διάφορα “RIP Schumi”), όμως όσο η Σαμπίνα Κεμ- η εκπρόσωπος της οικογένειας- δε μιλάει, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Μάλλον, καλύτερα, τίποτα δεν ήταν σίγουρο: πριν από λίγη ώρα ο Ρος Μπρον- φίλος του Σουμάχερ με τον οποίο πανηγύρισαν μαζί 6 πρωταθλήματα κατασκευαστών και 5 οδηγών- μίλησε στο BBC και η ελπίδα αναζωπυρώθηκε.

«Υπάρχουν ενθαρρυντικές ενδείξεις και προσευχόμαστε κάθε μέρα όλοι μας να συνεχίσουμε να βλέπουμε περισσότερες. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει μεγάλη φημολογία για την κατάστασή του, με τα περισσότερα απ’ όσα ακούγονται να είναι εσφαλμένα. Εμείς απλά ελπίζουμε και προσευχόμαστε κάθε μέρα να δούμε περαιτέρω βελτίωση», ήταν τα λόγια του Βρετανού.

Ο Μίκαελ, λοιπόν, απ’ ό,τι φαίνεται συνεχίζει να το παλεύει.

Όπως έκανε, δηλαδή, σε όλη του την καριέρα…

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments