Γυναίκα

Τζάστιν Θερού: Η συγκινητική ανάρτηση 10 μέρες μετά τον χωρισμό με την Άνιστον (pic)

Τζάστιν Θερού: Η συγκινητική ανάρτηση 10 μέρες μετά τον χωρισμό με την Άνιστον (pic)
Δέκα μέρες μετά το χωρισμό της Τζένιφερ Άνιστον από τον ο Τζάστιν Θερού, ο 46χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ο Τζάστιν Θερού και η Τζένιφερ Άνιστον ήταν ένα ζευγάρι που δεν είχε δώσει ποτέ τροφή για σχόλια εκτός από την πρόσφατη ανακοίνωση του χωρισμού τους που τάραξε το Χόλιγουντ.

O 46χρονος Τζάστιν Θερού δεν εμφανίστηκε πουθενά, δεν σχολίασε τίποτα από τη μέρα της ανακοίνωσης μέχρι τώρα, που αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του με ανάρτησή του στο Instagram. Μία ανάρτηση που εντυπωσίασε και συζητιέται, αφού πρόκειται για μία τρυφερή φωτογραφία με το παρακάτω κείμενο στη λεζάντα: «Ακόμα μια συναρπαστική επίσκεψη μαζί με τους απίστευτους ανθρώπους και τα κουτάβια του @austinpetsalive. 

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάνουν ό,τι κάνουν, μέρα με τη μέρα, με τόση σταθερότητα και αγάπη σώζοντας τόσους πολλούς σκύλους και γάτες. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να έρθετε και να αφήσετε ένα κουτάβι pitbull να σας δαγκώσει τη μύτη. Αυτά τα δύο ακόμα δεν είναι έτοιμα για να αφήσουν το καταφύγιο, αλλά όταν γίνουν πηγαίνετε να τα πάρετε».

Μοναδική λεπτομέρεια η ύπαρξη του ονόματος στη Σελένα Γκόμεζ στα hashtag της ανάρτησης.

Texas!!! ⭐️ Another very inspiring visit with the incredible people and pups @austinpetsalive. I cannot understand how they do what they do, day after day, so consistently and lovingly to save so many dogs and cats. I HIGHLY recommend going in and getting your nose bit by a toothless baby pitbull. Thes two aren’t yet ready to go, but when they are go get em… Oh! And hey Houston! You have a Pets Alive no kill shelter there too! @houstonpetsalive Thank you APA! #pitbull #austin #texas #adoptdontshop #seniordogsrule …and #selenagomez #Yeahthatsrightselenaididittoyouagainbutifyousawtheseguysyouddowhateveryoucouldtooalsoiknowyourechilllikethat

A post shared by @ justintheroux on Feb 25, 2018 at 6:54pm PST

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments